Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Στην έξοδο της Άρσεναλ ο Ντεμπισί!!


Συνειδητοποιημένος ότι είναι πιθανό να αναζητήσει σε άλλη ομάδα την τύχη του παρουσιάζεται ο Ματιέ Ντεμπισί, καθώς οι ελάχιστες παρουσίες του στη βασική ενδεκάδα της Άρσεναλ, τον οδηγούν στην έξοδο.

Στην έξοδο της Άρσεναλ ο Ντεμπισί
Όλο και κερδίζει πόντους το σενάριο να αποχωρήσει από την Άρσεναλ ο Ματιέ Ντεμπισί, καθώς ο Γάλλος μπακ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Αρσέν Βενγκέρ 1,5 χρόνο μετά τη μεταγραφή του από τη Νιούκαστλ.

Ο 30χρονος έχει αγωνιστεί μόλις 6 φορές ως βασικός τη φετινή σεζόν, με τον Έκτορ Μπεγιερίν να είναι αυτός που έχει κερδίσει θέση στο δεξί άκρο της άμυνας, εξέλιξη που έχει απογοητεύσει τον Ντεμπισί.

«Προσπαθώ να το αντιμετωπίσω. Προσπαθώ να μείνω δυνατός. Θα παραμείνουμε συγκεντρωμένοι μέχρι τον Δεκέμβριο και μετά θα δούμε», ανέφερε στην Daily Mirror ο έμπειρος αμυντικός που φαίνεται να ενδίδει τις πιέσεις του Ντιντιέ Ντεσάμπ να αποχωρήσει από τους «κανονιέρηδες» ώστε να βρει μια ομάδα να παίζει βασικός.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Γαλλίας του έχει ξεκαθαρίσει ότι αν θέλει να παραμείνει στο ρόστερ των «τρικολόρ», πρέπει να αγωνίζεται βασικός και μάλλον αυτό στην Άρσεναλ δεν μπορεί να συμβεί.

Η Ρόμα είναι μία από τις ομάδες που φέρεται να εξετάζουν την περίπτωση απόκτησης του Ντεμπισί, αλλά όλα θα κριθούν κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: