Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Σιγουριά στην «πλατεία»!

Μπορεί στην ΕΠΟ να είναι αρνητικοί στην αδειοδότηση του Πανιώνιου αλλά στην «πλατεία» υπάρχει σιγουριά!
Επειδή τις τελευταίες ώρες υπάρχει ανησυχία στην «πλατεία» σχετικά με την αδειοδότηση του Πανιωνίου, οι άνθρωποι της ομάδας ήταν ξεκάθαροι. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Τέσσερα είναι τα ζητήματα που περιμένουν απάντηση. Τρεις αφορά ποδοσφαιριστές (δύο εν ενεργεία παίκτες της ομάδας). Συγκεκριμένα οι Ριέρα και Μπάλαμπαν δεν έχουν βάλει ακόμα την υπογραφή τους με τον Πανιώνιο να πηγαίνει στην επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ αποδείξεις μέχρι 31/12 που βεβαιώνουν ότι τόσο ο Κροάτης όσο και ο Ισπανός έχουν πληρωθεί και τόνισαν ότι οι δύο ποδοσφαιριστές δεν υπογράφουν για δικούς τους λόγους.

Από κει και πέρα, υπάρχει η οφειλή προς τον Ρίσγκαρντ, με τον οποίο ο «ιστορικός» βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη για 40.000 ευρώ! Οι «κυανέρυθροι» ήταν σαφέστατοι στην ΕΠΟ, λέγοντας ότι «δεν γίνεται να πληρώσουμε τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή την ώρα που δεν υπάρχει τελεσίδικη απόφαση. Ποιος μπορεί να μας εγγυηθεί εμάς ότι θα πάρουμε τα χρήματα μας πίσω να νικήσουμε την υπόθεση. Εάν η δικαιοσύνη αποφασίσει ότι έχει δίκιο, τότε τα χρήματα θα του καταβληθούν άμεσα».
Παράλληλα, για τον Μπάγκσμπο τα πράγματα είναι πιο εύκολα, καθώς από την ομάδα υποστηρίζουν και αυτό κατέθεσαν ότι ο Σουηδός ποτέ δεν ήταν υπάλληλος της ΠΑΕ αλλά προμηθευτής. Οπότε δεν εμπλέκεται στην ιστορία της αδειοδότησης.
Στην ΠΑΕ θεωρούν ότι θα έχουν στα χέρια τους το χαρτί της αδειοδότησης παρά την αρνητικότητα που υπάρχει στην ΕΠΟ. Μάλιστα η αιοσοδοξία τους πηγάζει από το γεγονός ότι η επιτροπή δεν ζήτησε περισσότερα δικαιολογιτικά όπως έκανε στην περίπτωση του Ηρακλή. Πάντως, σε περίπτωση που η ομοσπονδία ανάψει το… κόκκινο τότε θα υπάρξει έφεση στην δευτεροβάθμια επιτροπή αδειοδότησης!
Πηγή: gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: