Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Ψηφοδέλτιο Αθανασιάδη στον Άρη, ερωτηματικό για δεύτερο

Άρωμα εκλογών στην ΠΑΕ Άρης από το πρωί της Μεγάλης Τρίτης μέσω της προκήρυξης της γενικής συνέλευσης στην Λέσχη Φίλων της κιτρινόμαυρης ομάδας...

Αυτήν τη στιγμή σε ότι αφορά τις ημερομηνίες αξίζει να σημειώσουμε τα εξής:

- Για τις 11 Μαΐου έχει οριστεί η γενική συνέλευση της Λέσχης.

- Σε περίπτωση μη απαρτίας, θα οριστεί εντός δέκα ημερών νέα γενική συνέλευση ανεξαρτήτου απαρτίας. Οπότε οι εκλογές αναμένεται να γίνουν στο διάστημα 20-23 Μαΐου, ανάλογα με το ποια μέρα θα προτιμηθεί (π.χ. Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα) με πιο πιθανή την Δευτέρα 23η Μαΐου.

- Σε ότι αφορά την ημέρα διεξαγωγής της γενικής συνέλευσης υπάρχουν… ενστάσεις γιατί προτιμήθηκε μια καθημερινή. Ήδη στο σάιτ της Λέσχης τρέχει… ψηφοφορία με ερώτηση για το ποια ημέρα θεωρεί ο κόσμος καταλληλότερη για τη γενική συνέλευση.

Δείτε εδώ

- Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης θα πρέπει να έχουν κατατεθεί  στη Λέσχη πέντε μέρες πριν τη γενική συνέλευση. Μπορούν κατατίθενται εγγράφως ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μόνο κάποιο προσωπικό θέμα μπορεί να τεθεί εκείνη τη στιγμή.

- Τα ψηφοδέλτια για τις εκλογές πρέπει να κατατεθούν το αργότερο 120 ώρες (5 μέρες) πριν από τη διεξαγωγή της γενικής συνέλευσης.

Από κει και πέρα σε ότι αφορά τις προεκλογικές... ζυμώσεις, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις, αναμένεται να κατέβει εκ νέου ψηφοδέλτιο Θανάση Αθανασιάδη. Ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης δείχνει διατεθειμένος να επανεκλεγεί με ένα σχήμα που θα περιλαμβάνει αρκετούς από τους νυν συνεργάτες του στο διοικητικό συμβούλιο, με ενδεχομένως μερικές αλλαγές σε πρόσωπα.

Τα σενάρια για εμπλοκή παραγόντων από την (μπασκετική) ΓΕΝΕΣΙΣ που είδαν το φως της δημοσιότητας, δεν έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής. Κάποιοι μάλιστα, θεωρούν ότι αποτελούν... «προπέτασμα καπνού» για διάφορους λόγους.

Από κει και πέρα, το μεγάλο ερωτηματικό είναι εάν θα υπάρξει και δεύτερο ψηφοδέλτιο. Προς το παρόν, μπορεί να υπάρχουν κάποιες φωνές που διαφωνούν ανοιχτά με τον τρόπο που διοίκησε το σημερινό σχήμα, μιλούν για συγκεκριμένα λάθη και νοοτροπίες, αλλά δεν έχει ακόμη τίποτε εκφραστεί επίσημα, ειδικά, μάλιστα, με τη μορφή κάποιου διοικητικού σχήματος, το οποίο θα μπορεί να αποτελέσει την εναλλακτική πρόταση για τους ψηφοφόρους – μέλη της Λέσχης.

Φυσικά, όλα αυτά αναμένεται να πάρουν μια πιο συγκεκριμένη μορφή μετά το Πάσχα και τις αργίες που μεσολαβούν, όταν θα έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τις εκλογές. Όπως λένε κορυφαία στελέχη της Λέσχης: «λόγω και του γεγονότος ότι η ομάδα δεν μπήκε στα πλέι οφ, η διαδικασία θα γίνει νωρίτερα φέτος, ώστε να προγραμματιστεί ο αγωνιστικός σχεδιασμός για την επόμενη μέρα του Άρη».

Από την άλλη υπάρχει και η άποψη ότι η Λέσχη και ο Άρης βαδίζουν σε «διαδικασίες εξπρές», θέτοντας κάποια ερωτηματικά… Η ώρα των εκλογών ξεκίνησε για τα καλά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: