Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Ζητάει άμεσες εξηγήσεις ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος δέχτηκε αρνητική εισήγηση στην συνεδρίαση της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ και την Μεγάλη Τετάρτη, η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ σε επιστολή της προς την ομοσπονδία ζητάει άμεσα διαβεβαιώσεις πως τα έγγραφα που έχουν κατατεθεί είναι έγκυρα.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Με αφορμή την αρνητική σχετική εισήγηση του Υπαλλήλου σας κ. Γεωργίου
Δημητρίου, παρουσία μας, στην συνεδρίαση της επιτροπής αδειοδότησης στις 19/04/2011, η οποία δεν υπήρξε ξεκάθαρη 100% ως αναφορά:

Α’ Την εγκυρότητα ή πλαστότητα των Ασφαλιστικών και Φορολογικών ενημεροτήτων της εταιρείας μας που έχουν κατατεθεί στην Ε.Π.Ο.

Β’ Τα Ισχύοντα Συμβόλαια με ορισμένους ποδοσφαιριστές της ομάδος μας.

Για τους παραπάνω λόγους υποχρεούμεθα να σας υποβάλλουμε θερμά την παράκληση, όπως το ταχύτερο δυνατό μας χορηγήσετε δια κάθε νόμιμο χρήση σχετική επιστολή η οποία θα βεβαιώνει ότι:

Α’ Καταρχήν για την περίοδο 2010-2011, η οποία μας χρειάζεται άμεσα, πως όλες οι Ασφαλιστικές και Φορολογικές ενημερότητες που κατέθεσε η εταιρεία μας στην ΕΠΟ πως ουδέποτε υπήρξαν ΠΛΑΣΤΕΣ!!!! Αλλά και στην συνέχεια για λόγους τάξεως να έχουμε την ίδια Βεβαίωση και σε βάθος χρόνου μεγαλύτερο.

Β’ Για τους ποδοσφαιριστές μας Balaban, Macho, Riera πως πέραν του ενός Συμβολαίου το οποίο βρίσκεται σε ισχύ, πως δεν έχει κατατεθεί στην ΕΠΟ ουδ’ ένα απολύτως άλλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: