Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Μέχρι την τελευταία ρανίδα αίματος…

Η κατάκτηση του τίτλου της φετινής Premier League δεν αποτελεί όνειρο για τον Αρσέν Βενγκέρ ο οποίος πιστεύει ακόμη ότι η Άρσεναλ έχει τη δυνατότητα να «κόψει» πρώτη το νήμα του τερματισμού.

Ο προπονητής των «κανονιέρηδων» ζήτησε από τους παίκτες του να καταθέσουν ψυχή τε και σώματι στα επόμενα παιχνίδια, ώστε να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες για να στεφθούν πρωταθλητές Αγγλίας. 

«Θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, να παραμείνουμε στην κορυφαία τετράδα κι, έπειτα, να πλησιάσουμε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να έχουμε μία ευκαιρία να κερδίσουμε το πρωτάθλημα», δήλωσε ο Βενγκέρ στον τηλεοπτικό σταθμό  Arsenal TV Online και πρόσθεσε: «Ακόμη πιστεύω ότι είναι απόλυτα απαραίτητο να δώσουμε κάθε ρανίδα αίματος για να το πετύχουμε».

«Ήταν δύσκολο να καταπιούμε την ισοπαλία (σ.σ. 1-1 με τη Λίβερπουλ), όμως κοιτάζεις μπροστά και θέλεις να το κάνεις σωστά στο επόμενο παιχνίδι. Αυτή είναι η δουλειά μας», τόνισε ο Αλσατός τεχνικός και συνέχισε: «Διατηρούμε ένα αήττητο σερί 15 αγώνων και θέλουμε να το συνεχίσουμε. Ίσως, ποτέ δεν ξέρεις, αποδειχτεί χρήσιμο στο τέλος της σεζόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: