Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Τίτλοι τέλους για ALTER;

Δυστυχώς αυτό το Πάσχα οι περίπου 700 εργαζόμενοι του ALTER ζουν τον δικό τους Γολγοθά, καθώς οι διαπραγματεύσεις για την... σωτηρία του καναλιού δεν οδήγησαν πουθενά...
Αργά το απόγευμα ο Κώστας Γιαννίκος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον εκπρόσωπο των δημοσιογράφων Βασίλη Ζέρβα και του μετέφερε την διαβεβαίωσή του πως από αύριο και μέχρι τις 2 Μαίου, θα καταβάλλονται σταδιακά μισθοί και δώρα στους εργαζόμενους.
Μέχρι τις 2 Μαίου όμως θα είναι πίσω οι μισθοί στους 4,5 μήνες.
Κάτι που απ ότι φαίνεται δεν "ενοχλεί" την ιδιοκτησία.
Αύριο οι εργαζόμενοι έχουν γενική συνέλευση και όπως όλα δείχνουν θα προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας, ενώ ήδη κάποιοι τεχνικοί έχουν προχωρήσει σε μηνύσεις κατά των εκπροσώπων της ιδιοκτησίας.
Την ίδια στιγμή σε 'κρόουλ" του σταθμού περνά μήνυμα με το οποίο το κανάλι ζητά από τις διαφημιστικές εταιρείες να επιστρέψουν τα χρήματα που του έχουν κλέψει, όπως αναφέρει.
Το μήνυμα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Παρακαλούνται οι διαφημιστικές εταιρείες να επιστρέψουν αμέσως τα δεκάδες εκατομμύρια που παράνομα έχουν αρπάξει από το ALTER, για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι , οι φόροι και να συνεχίσει το κανάλι τη λειτουργία του. Το πάρτι τελείωσε. Θα τα βγάλουμε όλοι στη φόρα».

Κινήσεις της ιδιοκτησίας που κανείς δεν ξέρει τον σκοπό τους, αλλά και που θα οδηγήσουν.
Το σίγουρο είναι ότι κάποιοι έπαιξαν με 700 ψυχές. Με ανθρώπους που έχουν από πίσω οικογένειες, που περιμένουν με αυτά τα χρήματα από τον κόπο των ανθρώπων τους, να περάσουν αυτές τις άγιες μέρες.
Και το ερώτημα που προκύπτει είναι τι θα γίνει από εδώ και πέρα!
Θα βρεθεί ένας από μηχανής Θεός την ύστατη ώρα να πράξει αυτό που δεν μπορούν τράπεζες και ιδιοκτήτες;
Μακάρι!
Πηγή: newstoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: