Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Στις «επάλξεις» και πάλι ο κόσμος του Ηρακλή

Πόσα έχει περάσει αυτός ο κόσμος… Πίκρες, απογοητεύσεις και αποπροσανατολισμός στόχων. Ο φίλαθλος του Ηρακλή δεν έχει γευτεί χαρές, δεν πανηγύρισε τίτλους. Είναι όμως πιστός. Είναι δυνατός. Σε καμία περίπτωση κουρασμένος, όταν πρόκειται να θιχθεί ο σύλλογος, η ιδέα που αγαπάει και είναι η καθημερινότητά του. Ίσως στην εποχή του επαγγελματισμού να έχουν λησμονήσει αρκετοί πως οι ομάδες δεν είναι απλά… ΠΑΕ, αλλά συνεχίζουν να είναι σύλλογοι που «κουβαλούν» χιλιάδες κόσμου. Και ο λαός του Ηρακλή, ξανά κατά χιλιάδες, εφόσον χρειαστεί, θα είναι και πάλι στις επάλξεις, αποφασιστικός και έτοιμος για νέους αγώνες δικαίωσης.
Το ίδιο και χθες
Η χθεσινή μέρα σαφώς δεν ήταν η καλύτερη. Απάντηση επίσημη και ανακοίνωση δεν υπήρξε από την ΕΠΟ. Η επιτροπή θα κοινοποιήσει σήμερα την απόφασή της μετά την παράταση που πήρε το θέμα της αδειοδότησης. Ο κόσμος του Ηρακλή όμως από χθες είναι ακόμη πιο έτοιμος για νέες κινητοποιήσεις. Υπήρξε ανοικτή συγκέντρωση με κάλεσμα των συνδέσμων, στην «Αυτόνομη Θύρα 10″ χθες το βράδυ. Ο κόσμος δείχνει σε ετοιμότητα κι αυτό είναι ξεκάθαρο…
Θέλει αλήθειες
Αυτό το οποίο θέλει ο κόσμος του Ηρακλή είναι αλήθεια. Είναι να ξέρει τι γίνεται στην ομάδα, να έχει ξεκάθαρη εικόνα. Αν χρειαστεί είναι δεδομένο πως θα βγει ξανά στους δρόμους και θα το κάνει παρά τις αντίθετες υποθέσεις που προέρχονται κυρίως από την Αθήνα, πως υπάρχει ψυχολογική κούραση… Ανέκαθεν άλλωστε «ασπίδα» του Ημίθεου ήταν πάντοτε ο λαός του και θα συνεχίσει να είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: