Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Σε ανοικτή γραμμή Λέτο-Φιορεντίνα!!

Σε συνέχεια χθεσινού μας άρθρου το ενδιαφέρον της Φιορεντίνα για τον Σεμπάστιαν Λέτο επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στον ιταλικό Τύπο ο μάνατζερ του παίκτη Φερνάντο Κοσεντίνο. Μάλιστα αποκάλυψε πως θα βρεθεί στη γειτονική χώρα για να μιλήσει με τους διοικούντες των «βιόλα».

«Ναι ο Λέτο είναι ένας ποδοσφαιριστής που πάντα παρακολουθείται από πολλές μεγάλες ιταλικές ομάδες, ανάμεσα στις οποίες και η Φιορεντίνα. Θα ήταν καλή επιλογή η Φιορεντίνα. Η Γιούβε ήταν κοντά στον παίκτη ο οποίος άρεσε στον πρώην τεχνικό της, Κλαούντιο Ρανιέρι, τότε όμως υπήρχε πρόβλημα με το διαβατήριό του», υποστήριξε ο ατζέντης του 24χρονου ακραίου μέσου.

«Τις επόμενες μέρες θα πάω στην Ιταλία για να συναντηθώ με τους υπεύθυνους της ιταλικής ομάδας οι οποίοι παρακολουθούν τον ποδοσφαιριστή καιρό, μιας και έχει κερδίσει πολλά τρόπαια στην Ελλάδα. Φυσικά όποιος θελήσει να τον αποκτήσει θα πρέπει να έχει ελεύθερη θέση μη κοινοτικού παίκτη» πρόσθεσε ο Κοσεντίνο.

Μάλιστα αφού συνομιλήσει με την Φιορεντίνα θα έρθει στην Ελλάδα μετά το Πάσχα για να ενημερώσει τον Παναθηναϊκό σε σχέση με τις προθέσεις των Ιταλών.
Πηγή: theplayer.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: