Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Ο Ζαγοράκης είδε το «αύριο» του ΠΑΟΚ

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης δεν έκρυψε ποτέ την μεγάλη του εκτίμηση και το πόσο υπολογίζει τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, περιμένοντας στο μέλλον να θερίσει από τους καρπούς που θα σπείρουν στην ομάδα. Ο πρόεδρος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ δεν έχασε την ευκαιρία και βρέθηκε στη Ν. Μεσήμβρια προκειμένου να παρακολουθήσει τους νικηφόρους αγώνες των τμημάτων υποδομής της ομάδας στο τουρνουά ακαδημιών «Παναγιώτης Κατσούρης»,. Μάλιστα έκανε και απονομές.
 
 
Τα εύσημα του Φορτούλα 

Λίγη ώρα αργότερα, ο βετεράνος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Μλάντεν Φορτούλα, μίλησε στο «Sport 103 fm» κι αναφέρθηκε στα συμπεράσματα από το τουρνουά αυτό. 
«Είδα ορισμένα παιχνίδια και μου άρεσαν πάρα πολύ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη διοίκηση του ΠΑΟΚ για την τρίτη διοργάνωση του τουρνουά ‘Παναγιώτης Κατσούρης’. Μόνο με τέτοιους αγώνες μπορούμε να δούμε τα ταλέντα. Τα… μάτια πολλών ομάδων στρέφονται πλέον στα ταλέντα κι εξαιτίας της οικονομικής κρίσης», επισήμανε.
 
Σε ό, τι αφορά τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, οι οποίοι παίρνουν ολοένα και περισσότερο χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα, ο Μλάντεν Φορτούλα, είπε: «Οι Έλληνες παίκτες έχουν μεγάλη αξία. Και τις περισσότερες φορές πονούν περισσότερο την ομάδα από ότι κάποιοι ξένοι που έρχονται στην ομάδα και δεν προσφέρουν τα αναμενόμενα. Οι Αθανασιάδης, Γεωργίου και Τσουκαλάς δείχνουν σπουδαία πράγματα».
 
 
Τα βραβεία…

Βραβεία δόθηκαν στους παρακάτω τερματοφύλακες: Τζούνιορ: Μαβίδης (Ολυμπιακού),Προπαιδικό: Πάντος (ΑΕΚ), Παιδικό: Ανδρούτσος (ΠΑΟ ΡΟΥΦ). Καλύτεροι παίκτες αναδείχθηκαν οι: Τζούνιορ:  Sehari (Partizan),
Προπαιδικό: Αμπντούλ (Παναθηναϊκός), Παιδικό: Τσολακίδης (ΠΑΟΚ).
 
Πρώτοι σκόρερ ήταν οι: Τζούνιορ: Τζιάς με 6 γκολ (ΠΑΟΚ), Προπαιδικό: Παπανικολάου με 7 γκολ (ΑΕΚ), Παιδικό: Κουλούρης με 5 γκολ (ΠΑΟΚ)
 
Οι τελικές τριάδες στις τρεις κατηγορίες έχουν ως εξής: Τζούνιορ: ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Παρτιζάν. Προπαιδικό: ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός. Παιδικό: ΠΑΟΚ, ΠΑΟ ΡΟΥΦ κι Ολυμπιακός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: