Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

«Πετυχημένη σεζόν για Ιντερ»

Μπορεί η Ιντερ να έχει αποχαιρετίσει το πρωτάθλημα και το Champions League, όμως σύμφωνα με τον Στάνκοβιτς η σεζόν θα είναι επιτυχημένη με το Κύπελλο και τον... τερματισμό μέσα στην πρώτη τριάδα.
Ο Σέρβος μέσος πέτυχε το μοναδικό γκολ κόντρα στην Ρόμα στο «Ολίμπικο» στο πρώτο ημιτελικό του Coppa Italia με έναν σουτ σπάνιας ομορφιάς στέλντοντας τους Νερατζούρι με το ένα πόδι στον τελικό. «Είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Περάσαμε μία δύσκολη περίοδο και τα καταφέραμε επειδή πάνω από όλα είμαστε ομάδα» είπε στο site της Ιντερ ο 32χρονος άσος.

«Υπάρχει πίκρα για το πρωτάθλημα, διότι κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουμε να το διεκδικήσουμε στο ντέρμπι με τη Μίλαν. Δεν μπορούμε, όμως, να πούμε τίποτα κακό για αυτή την ομάδα, επειδή είναι πάρα πολύ μεγάλη και είναι πολύ δύσκολο να κατακτάς τον τίτλο κάθε χρόνο. Θεωρώ ότι αν καταφέρουμε να προκριθούμε στο Champions League και να πάρουμε το Κύπελλο, τότε η χρονιά που διανύουμε μπορεί να χαρακτηριστεί καλή. Αν ανατρέξουμε στο πρόσφατο παρελθόν, θα πρέπει να θυμηθούμε ότι το Κύπελλο Ιταλίας ήταν πάντα ένας πολύ σημαντικός θεσμός για την Ιντερ» πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: