Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Πρώτος ανάμεσα στα αγγλικά … γατάκια ο Χαλκιάς!!

Το τελευταίο διάστημα, που  η μία «σφαλιάρα» διαδέχεται την άλλη για τη χώρα μας, έχουμε , σαν Έλληνες , την ανάγκη να διακριθούμε. Να νιώσουμε ότι κάπου είμαστε πρώτοι και εμείς. Και ναι λοιπόν! Ο Κώστας Χαλκιάς μας την έδωσε!

Θυμόμαστε φυσικά όλοι το πέρασμά του από τα γήπεδα της Πρέμιερ Λίγκ, με τη φανέλα της Πόρτσμουθ. Ιστορικό, θα μπορούσαμε ,πλέον, να το χαρακτηρίσουμε. Κρατηθείτε. Ο  διεθνής πορτιέρο του Πάοκ είναι και επίσημα ο …χειρότερος τερματοφύλακας στην ιστορία του αγγλικού πρωταθλήματος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα offthepost.info.

Μάλιστα, ο προκλητικός αρθογράφος του αφιερώματος αυτού χαρακτηρίζει το… διακριθέντα Έλληνα γκολκίπερ με άκρως υποτιμητικά σχόλια, όπως : ««Ήρθε στην Πρέμιερ Λιγκ από την Πόρτσμουθ, έμεινε για λίγο, απέδειξε ότι ήταν εντελώς τρελός και μετά έφυγε στην Ισπανία, οπού μετά από δυο παιχνίδια έφυγε ξανά, αυτή τη φορά επιστρέφοντας στην Ελλάδα.»

Η …μπάλα πήρε και το Βέλιμιρ Ζάετς, πάντως, καθώς, όυτε ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής γλίτωσε από τα «πυρά» του αυστηρού συντάκτη : ««Έγινε σύντομα η τρίτη επιλογή στους τερματοφύλακες της Πόρτσμουθ και τελικά μεταγράφηκε στην Ρεάλ Μούρθια. Στην πραγματικότητα ο Χαλκιάς ήταν η επιτομή του μάνατζερ Βέλιμιρ Ζάετς στον αγωνιστικό χώρο. Απλά αξιολύπητος.».

Αναλυτικά η  δεκάδα :

 1. Κώστας Χαλκιάς (Πόρτσμουθ)
2. Μάσιμο Ταΐμπι (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)
3. Άντι Ντιμπλ (Μάντσεστερ Σίτι, Μίντλεσμπρο)
4. Μάικ Πόλιτ (Γουίγκαν)
5. Γκάμπορ Κίραλι (Γουέστ Χαμ, Άστον Βίλα)
6. Ματέο Σερένι (Ίπσουιτς)
7. Άντι Μάριοτ (Μπέρμιγχαμ)
8. Στήβεν Μπαϊγουότερ (Γουέστ Χαμ, Ντέρμπι Κάουντι)
9. Γκούναρ Νίλσεν (Μάντσεστερ Σίτι)
10. Μάικ Χούπερ (Λίβερπουλ, Νιουκάστλ, Σάντερλαντ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: