Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

«Ξεκουραστείτε, αλλά μην χάσετε την συγκέντρωση σας»

Με δέκα μέρες να απομένουν μέχρι από την σέντρα του τελικού του κυπέλλου, υπό διαφορετικές συνθήκες οι προπονήσεις στην ΑΕΚ θα ήταν χωρίς… σταματημό. Και θα ήταν ζήτημα αν θα υπήρχε έστω και ένα ρεπό. Ωστόσο η μεσολάβηση του Πάσχα, έχει αλλάξει τα πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός έδωσε στους παίκτες του 3,5 μέρες άδεια. Ενώ ο ίδιος ξεκίνησε… πρώτος τις διακοπές του. Σήμερα ο Χιμένεθ έδωσε για τελευταία φορά το παρών στα Σπάτα και στην συνέχεια αναχώρησε για την πατρίδα του. Και έτσι η αυριανή τελευταία προπόνηση, θα γίνει εν τη απουσία του Ισπανού.

Πάντως ο Χιμένεθ αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές του με οδηγίες για τον τρόπο που θα πρέπει να διαχειριστούν τις μέρες της άδειας.

«Αύριο δεν θα είμαι μαζί σας. Αλλά θέλω να δουλέψετε με την ίδια συγκέντρωση και την ίδια σοβαρότητα, σαν να είμαι εδώ. Μετά θα έχετε μπροστά σας αρκετές μέρες να ξεκουραστείτε και να ηρεμήσετε. Θέλω να είστε προσεχτικοί και να μείνετε συγκεντρωμένοι ακόμα και τις μέρες που θα είστε σε άδεια.

Δεν σας ζητάω να μην χαλαρώσετε, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάτε πόσο σημαντικό είναι αυτό που έχουμε να κάνουμε από την Δευτέρα. Εύχομαι καλό Πάσχα σ’ εσάς και τις οικογένειες σας» ήταν τα λόγια του Χιμένεθ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: