Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Αναβλήθηκε το φιλικό με Ιταλία!!

Οι ομογενείς του Τορόντο περίμεναν με αγωνία το φιλικό του Ιουνίου ανάμεσα στην Eθνική και την Ιταλία! Όμως τελικά... σέντρα δεν θα γίνει, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr οι Ιταλοί ενημέρωσαν ότι δεν τους βολεύει η ημερομηνία!
Δεν ήταν... γραφτό να διεξαχθεί τελικά το φιλικό της Ελλάδας με την Ιταλία, καθώς ενώ στην αρχή ήταν η αναμέτρηση να διεξαχθεί στη Νέα Υόρκη, στη συνέχεια επελέγη το Τορόντο του Καναδά.

Ούτε όμως η πόλη του Καναδά θα υποδεχθεί Ιταλούς και Έλληνες στις 7 Ιουνίου, καθώς  οι Ιταλοί ενημέρωσαν την εταιρία που έχει τα δικαιώματα διεξαγωγής του αγώνα πως αδυνατούν να παίξουν λόγω της ημερομηνίας.

Οι γείτονες έχουν πρόβλημα με τις ημερομηνίες, καθώς ο τελικός του κυπέλλου αναμένεται να διεξαχθεί μετά τις 7 Ιουνίου, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί τόσο το φιλικό με την Ελλάδα όσο και ακόμη ένα φιλικό που είχαν κλείσει οι «Ατζούρι».

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για φιλικό της Εθνικής την ίδια ημερομηνία, στη Νέα Υόρκη αυτή τη φορά. Όσον αφορά τον αντίπαλο, αυτός αναμένεται να είναι από την Κεντρική ή τη Νότια Αμερική, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει έως τη Μεγάλη Πέμπτη (21/04).
Πηγή: gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: