Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

«Υπάρχουν καταστάσεις που πρέπει να αλλάξουν»

Σε κατάσταση αναμονής βρίσκεται ο Ζεσουάλδο Φερέιρα όσον αφορά το μέλλον του στον Παναθηναϊκό, το οποίο θα εξαρτηθεί απο την κατάσταση που θα υπάρχει στα διοικητικά της ομάδας το καλοκαίρι.

Οι Πορτογάλοι αναφέρουν ότι ο πρώην τεχνικός της Πόρτο έχει έναν χρόνο ακόμα συμβόλαιο αλλά η παραμονή του στην Ελλάδα έχει να κάνει με τις συνθήκες που θα υπάρχουν στον σύλλογο που βρίσκεται σε αδιέξοδο.

Ο ίδιος ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έκανε δηλώσεις πάντως στην "A'Bola" και είπε για όλα αυτά:

«Η αλήθεια είναι ότι η παραμονή μου στον Παναθηναϊκό, είναι στο χέρι του Παναθηναϊκού και των ανθρώπων του. Υπάρχουν πολλές καταστάσεις που πρέπει να διευκρινιστούν στην ομάδα  και κάποια πράγματα που πρέπει να αλλάξουν».

Για το μίνι-τουρνουά των play-off πρόσθεσε: «Αυτός ο διαγωνισμός είναι ακατανόητος. Τελειώσαμε το πρωτάθλημα με 10 βαθμούς μπροστά από την ΑΕΚ, 12 απο τον ΠΑΟΚ και 13 απο τον Βόλο και τώρα ξεκινάμε απο την αρχή σχεδόν».

Απο εκεί και πέρα το σχετικό δημοσίευμα τονίζει σχετικά: «Το μέλλον του Φερέιρα στον  Παναθηναϊκο δεν εξαρτάται από την τελική κατάταξη στα  play-off για την είσοδο  στο Champions, αλλά απο τις  συνθήκες που ο σύλλογος μπορεί να του  προσφέρει για το καλοκαίρι. Να σημειώσουμε ότι το αδιέξοδο στα διοικητικά παραμένει και έτσι ο μετα το τέλος της χρονιάς πρέπει να μιλήσει με τους ανθρώπους της ομάδας»

Δεν υπάρχουν σχόλια: