Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Σούμποτιτς: «Έχουμε δυναμική και πείσμα»

Ικανοποιημένος έμεινε μετά το τέλος του αγώνα για την νίκη της ομάδας του ο τεχνικός του Άρη, Λευτέρης Σούμποτιτς που έδωσε συγχαρητήρια και στον Ίκαρο.
Ο προπονητής των «κιτρίνων» τόνισε μετά το τέλος του αγώνα: «Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Ίκαρο που έμεινε στην κατηγορία γιατί ήταν ο στόχος τους. Για μας το παιχνίδι ήταν σημαντικό για την εξασφάλιση της 4ης θέσης και ειδικά για αυτούς τους παίκτες που ήταν και πέρσι στην ομάδα όταν τερμάτισαν στην έβδομη θέση, που ο Άρης ανέβηκε τρεις θέσεις. Να πρέπει να εξασφαλίσουμε αυτήν την θέση στον Α’ γύρο των πλέι οφ. Έχουμε δυναμική και πείσμα και με την προσθήκη άλλων δύο παικτών θα είμαστε ακόμη καλύτεροι»
«Πιστεύω ότι σήμερα το βράδυ θα έχουμε μία ανακοίνωση με Αμερικανό ή αύριο το αργότερο και είμαι σίγουρος ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας αισιοδοξώ πως θα πετύχουμε να κλείσουμε και έναν ακόμη παίκτη».
«Βασικός μου στόχος όταν ήρθα στις 14 Δεκεμβρίου ήταν η 3η θέση κάτι που θα μπορούσαμε αν είχαμε μία δύο ακόμη νίκες. Θα το προσπαθήσουμε όμως στα πλέι οφ. Πλέον όμως είμαστε πλήρεις για την άμυνα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η νοοτροπία ότι όταν παίρνουμε μία διαφορά θα πρέπει να την κρατάμε ή να την αυξάνουμε. Η χαλάρωση μας κόστισε με τον Πανιώνιο και παραλίγο εδώ με την ΑΕΚ αλλά σήμερα οι παίκτες μπήκαν αποφασισμένοι και κάνανε την δουλειά όπως έπρεπε».
Βεργίνης: «Κάθε μέρα γίνονται καλύτερος»
Το πρώτο του παιχνίδι μετά τον σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε έξω για έξι μήνες περίπου πραγματοποίησε ο Δημήτρης Βεργίνης.
Ο Έλληνας γκαρντ τόνισε μετά το ματς: «Το σημερινό παιχνίδι ήταν αρκετά σημαντικό για μένα γιατί ήταν το πρώτο μου μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχα. Είμαι χαρούμενος αν και είναι περίεργο το συναίσθημα. Δεν είμαι 100% έτοιμος αλλά κάθε μέρα γίνομαι και καλύτερος για να βοηθήσω την ομάδα στα πλέι οφ. Έπρεπε να κερδίσουμε για να πάρουμε την 4η θέση.
Μπήκαμε αποφασισμένοι, κάναμε αυτά που μας είπε ο προπονητής μας και φθάσαμε σε μία άνετη νίκη. Πλέον τελείωσε η κανονική περίοδος, έχουμε καιρό να προετοιμαστούμε για τα πλέι οφ και θέλω να πω ότι θέλουμε τον κόσμο μας κοντά μας για να μας βοηθήσει στα πλέι οφ. Σε κανέναν δεν αρέσει να είναι άδειο το γήπεδο. Έχουμε δείξει καλά σημάδια στα τελευταία παιχνίδια μας και περιμένουμε τον κόσμο να έρθει να μας συμπαρασταθεί».
«Το πώς πέρασαν αυτοί οι 7 μήνες μόνο εγώ το ξέρω και κανένας άλλος. Ειδικά τους πρώτους μήνες είχα δικούς μου ανθρώπους κοντά μου και την οικογένεια του Άρη και ο καιρός πέρασε σχετικά ανώδυνα για μένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: