Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Ο Μαρινάκης, εγγύηση για Ολυμπιακό!!

Όταν ο ίδιος ο Σωκράτης Κόκκαλης λέει για κάποιον ότι μπορεί να τον ξεπεράσει, σημαίνει ότι αυτός κάποιος δεν είναι κανένας τυχαίος. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος με τις κινήσεις του, δείχνει να κάνει πλάκα στους αντιπάλους του, οι οποίοι όχι απλά δεν ξέρουν ποιος θα είναι προπονητής τους τη νέα σεζόν, αλλά και ποιος θα διοικεί το «καράβι».

Αντίθετα, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού συμφώνησε ήδη με τον  Ερνέστο Βαλβέρδε να μείνει στην ομάδα του Πειραιά και για τη νέα σεζόν, επέκτεινε το συμβόλαιο ενός από τους καλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές, του Αβραάμ Παπαδόπουλου, ενώ έχει κάνει και άλλες κινήσεις. Για την ακρίβεια δείχνει ότι έχει ήδη έτοιμο ένα πλάνο για το πώς θα κινηθεί η ομάδα για να έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ της νέας σεζόν μέχρι το διάστημα που θα ξεκινήσει η προετοιμασία και πιο συγκεκριμένα στις 9 Ιουλίου.

Κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα. Βέβαια, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν είναι όποιος και όποιος και αυτό το γνωρίζουν όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί του. Όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά  και στις υπόλοιπες επιχειρήσεις του.  «Δουλεύει 30 ώρες το 24ωρο, ενώ είναι ιδιοκτήτης», μας είπαν συνεργάτες του.

Για αυτό τον λόγο άλλωστε είναι ένας από τους κορυφαίους εφοπλιστές στον κόσμο. Αυτά τα στοιχεία του, μαζί με την «αρρώστια» του για τον Ολυμπιακό τον κάνουν να θέλει τόσο πολύ να πετύχει να δει την ομάδα του να είναι μια από αυτές που θα πρωταγωνιστούν στην Ευρώπη.

Και όπως λένε οι άνθρωποι που τον γνωρίζουν καλά, όταν βάλει «κάτι στο μυαλό του, δεν υπάρχει περίπτωση μην το πετύχει». Μην ξεχνάμε ότι στον πρώτο χρόνο παρουσίας του στο. λιμάνι κατέκτησε το πρωτάθλημα και όχι απλά το πήρε, αλλά σημειώνοντας και ένα σπουδαίο επίτευγμα. Αυτό του απόλυτου νικών στην έδρα τους, που πέτυχαν οι Πειραιώτες.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν μένει όμως εκεί και τώρα ήδη ετοιμάζει την ομάδα της νέα σεζόν, η οποία θέλει όχι απλά να κατακτήσει το νταμπλ, αλλά και να πετύχει στην Ευρώπη. Παράλληλα, ένας από τους στόχους του είναι να βλέπει σιγά σιγά παιδιά των Ακαδημιών να φορούν την φανέλα του ανδρικού τμήματος. Ήδη κοιτάει το θέμα του τεχνικού διευθυντή που όπως όλα δείχνουν αυτός θα είναι ο Εντουάρντο Μαθία.
Έχει «τσεκάρει» ήδη τα θέματα των συμβολαίων που λήγουν και όχι μόνο, τις περιπτώσεις των δανεικών, ενώ βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και τα μεταγραφικά.

Ήδη οι Ντελγκάδο και Σανκαρέ βρίσκονται πολύ κοντά στους πρωταθλητές Ελλάδος, ενώ υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίες είναι σε καλό δρόμο και κρατιούνται κρυμμένες σαν «επτασφράγιστο μυστικό».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ένα όραμα. Θέλει να κάνει πολύ μεγάλο τον Ολυμπιακό και δείχνει ικανός να το πετύχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: