Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Επιπλέον ναι, αρκετά όχι!!

Ο κόσμος πίεσε ασφυκτικά την ΑΕΚ, η ΑΕΚ εξίσου ασφυκτικά πίεσε την ΕΠΟ και το αποτέλεσμα ήταν να εξασφαλιστούν επιπλέον εισιτήρια για τον τελικό. Ο ακριβής αριθμός είναι ακόμα άγνωστος. Τόσο μεγάλη που είναι η ζήτηση, ακόμα ένα παραπάνω μαγικό χαρτάκι θα αποτελέσει… ευλογία για τους οπαδούς της ΑΕΚ που ψάχνονται σαν…τρελοί. 

Πολύ περισσότερο όταν δεν πρόκειται για μόνο ένα παραπάνω, αλλά κάτι παραπάνω από δυο χιλιάδες κομμάτια. Για τον ακριβή αριθμό των επιπλέον εισιτηρίων αλλά και για τον τρόπο διάθεση τους, θα βγει σχετική ανακοίνωση από την ΠΑΕ την Δευτέρα το Πάσχα. Το πιθανότερο είναι πως την προσεχή Τετάρτη θα πάνε στις μπουτίκ και στα εκδοτήρια κάτι λιγότερο από δυο χιλιάδες μαγικά χαρτάκια. Ενώ και η Ερασιτεχνική η ΑΕΚ θα πάρει 300 εισιτήρια, τα οποία θα τα διαθέσει στα μέλη της. 


Βεβαίως η αλήθεια είναι πως οι κιτρινόμαυροι έμειναν μεν ικανοποιημένοι από τα επιπλέον κομμάτια που εξασφάλισαν, αλλά ξέρουν καλά πως και πάλι δεν είναι αρκετά. Τα περίπου 2300 εισιτήρια που θα πάρει η ΑΕΚ (διότι τόσα υπολογίζουν οι άνθρωποι της Ένωσης πως θα είναι τελικώς), αποτελούν…σταγόνα, στον ωκεανό της τρέλας του κόσμου της ομάδας να βρεθεί στον τελικό. Όμως μάλλον θα πρέπει να συμβιβαστούν μόνο μ’ αυτό. Και αυτό διότι το πιο πιθανό είναι πως δεν θα υπάρξει η δυνατότητα να ικανοποιηθεί το αίτημα και για μια ακόμα επιπλέον θύρα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: