Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Βενγκέρ: «Αλλιώς τα είπε ο Σεσκ»!!

Σε παρερμηνεία απέδωσε ο Αρσέν Βενγκέρ τις δηλώσεις του Σεσκ Φάμπρεγκας στο ισπανικό περιοδικό «Don Balon», με τις οποίες φέρεται να εκφράζει την αντίθεσή του για την φιλοσοφία του προπονητή της Άρσεναλ.

«Εάν στην Ισπανία ο Γκουαρδιόλα και ο Μουρίνιο έμεναν τρία χρόνια χωρίς τίτλο, είναι σίγουρο πως θα απολύονταν» ήταν μία από τις απαντήσεις του Ισπανού αρχηγού των «κανονιέρηδων» η οποία λίγο έλειψε να «πυρπολήσει» τη σχέση του με τον Βενγκέρ, ενώ και η «έλλειψη νοοτροπίας νικητή και ωριμότητας σε στιγμές κλειδιά» δεν τιμά σε καμία περίπτωση τον Αλσατό τεχνικό.

Η συνέντευξη του Φάμπρεγκας έκανε το γύρο του κόσμου και, όπως ήταν αναμενόμενο, το περιεχόμενό της έφτασε μέχρι τα… αυτιά του Βενγκέρ, ο οποίος έκανε λόγο για διαστρέβλωση από τον συντάκτη του άρθρου.

«Το άρθρο με ενοχλεί», τόνισε ο Βενγκέρ στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε: «Η συνέντευξη διοργανώθηκε από την ομάδα. Ο συντάκτης όχι μόνο δεν σεβάστηκε τη συμφωνία, αλλά διαστρέβλωσε το άρθρο και είμαστε πολύ στεναχωρημένοι γι’ αυτό».
«Δεν ήταν επίθεση στη φιλοσοφία μου. Άλλωστε, δεν δήλωσε κάτι τέτοιο ο Σέσκ, αλλά το ακριβώς αντίθετο», σχολίασε επιπλέον ο προπονητής της Άρσεναλ, αναφορικά με τις απαντήσεις του Φάμπρεγκας. 

Από την πλευρά του, ο μέσος των «κανονιέρηδων» χρησιμοποίησε τον προσωπικό του λογαριασμό στο «Twitter», προκειμένου να εκφράσει τη λύπη και την αγανάκτησή του για την παρερμηνεία των δηλώσεών του. 

«Είναι απίστευτο το γεγονός ότι οι άνθρωποι προσπαθούν και διαστρεβλώνουν τα πάντα για να βγάλουν ειδήσεις. Ο Αρσέν Βενγκέρ έχει τεράστια επίδραση στην καριέρα μου. Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος», έγραψε ο Φάμπρεγκας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: