Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Αρσάβιν: «Παλεύουμε, αλλά…»

Η κατάκτηση του φετινού τίτλου της Premier Leagueφαντάζει όνειρο μακρινό και… άπιαστο για τον επιθετικό της Άρσεναλ, Αντρέι Αρσάβιν, ο οποίος θεωρεί πως μετά την ισοπαλία της προηγούμενης Κυριακής με τη Λίβερπουλ τα περιθώρια έχουν στενέψει δραματικά για την ομάδα του. 

Ο διεθνής Ρώσος στράικερ μίλησε στην εφημερίδα της πατρίδας του «Sport-Express» για τον αγώνα που θα δώσουν μέχρι τέλος ο ίδιος και οι συμπαίκτες του προκειμένου να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες για να στεφθούν πρωταθλητές, αν και παραμένουν απόλυτα ρεαλιστές ως προς την δυσκολία του εγχειρήματος.

 «Παλεύουμε, αλλά έχουμε ελάχιστες πιθανότητες. Φυσικά, είναι πολύ δύσκολο να ‘πιάσουμε’ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτή τη στιγμή ο πρωταρχικός στόχος μας είναι να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς στους αγώνες που απομένουν», δήλωσε ο Αρσάβιν στη ρωσική εφημερίδα.

Το γεγονός ότι η Άρσεναλ δεν έχει πανηγυρίσει έναν τίτλο στα τελευταία έξι χρόνια, στεναχωρεί τον Αρσάβιν ο οποίος, ωστόσο, παραμένει αισιόδοξος εν όψει της συνέχειας.

«Έπρεπε να κερδίσουμε το Λιγκ Καπ (σ.σ. κόντρα στην Μπέρμιγχαμ). Πιστεύω ότι το δώσαμε στους αντιπάλους μας με τα ίδια μας τα χέρια», τόνισε εμφανώς απογοητευμένος ο Ρώσος επιθετικός για να καταλήξει: «Πιστεύω ότι θα τα πάμε καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: