Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Ίβκοβιτς: «Θα δουλέψω εθελοντικά»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς, ότι ο μόνος  λόγος που παρέμεινε στην στον πάγκο της εθνικής Σερβίας, ήταν η ανάληψη της προεδρίας της ομοσπονδίας από τον , Ντράγκαν Τζίλας.

Συγκεκριμένα ο «Ντούντα» μιλώντας στη σερβική ιστοσελίδα sportske.net, δήλωσε: «Ο Τζίλας είναι ο υπεύθυνος που βρίσκομαι εδώ. Μου υποσχέθηκε ότι θα είμαι ο μοναδικός προπονητής αν εκλεγόταν. Δεν είχα υποβάλλει παραίτηση, το συμβόλαιό μου έληξε και απλά δεν ήθελα να συνεχίσω με τις συνθήκες που υπήρχαν. Ήθελα να είμαι σύμμαχός του», ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Πολλοί συνάδελφοί μου ήθελαν να στραφώ κατά των παικτών και δεν θα έπρεπε ο Μίροσλαβ Νίκολιτς να δίνει μαθήματα συμπεριφοράς. Με τον πρόεδρο Τζίλας μιλήσαμε για τους όρους, ήταν μια μεγάλη προσπάθεια και η δουλειά θα γίνει εθελοντικά. Όπως είπε και ο ίδιος, τακτοποιήσαμε όλα τα χρέη τα οποία θα εξοφληθούν στους επόμενους δύο μήνες».

Επίσης ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», μίλησε για όσα προηγήθηκαν στην επιστροφή του.:

«Ήρθα για μια μέρα στο Βελιγράδι, αφού ο Τζίλας μου ζήτησε να τακτοποιήσουμε τις λεπτομέρειες. Σαν συνεισφορά στο μπάσκετ της Σερβίας και τη δύσκολη κατάσταση που υπάρχει αποφάσισα να κάνω εθελοντική δουλειά στην Εθνική, χωρίς να πληρωθώ. Αυτό δεν εισάγει κάτι καινούριο, ο καθένας πρέπει να πληρώνεται για τη δουλειά του, αλλά δεν μπορώ να ζητήσω χρήματα όταν όλα είναι υπό κρίση. Ο καθένας ας πει ότι θέλει, τα λεφτά δεν είναι το κέντρο του κόσμου μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: