Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Μία ενδεκάδα… παρελθόν

Τους έντεκα έφτασε ο αριθμός των παικτών που αποτελούν παρελθόν από την Καβάλα και αναμένεται οι «εκκαθαρίσεις» να συνεχιστούν. Ο Ιγκόρ Τόμασιτς, ο Νεμάνια Βουτσίτσεβιτς και ο Γαβριήλ Αποστολίδης πέρασαν χθες την πόρτα της εξόδου των «αργοναυτών» ακολουθώντας τους Νταρσβίλ, Γέσε, Πφέρτσελ, Πετκάκη, Σιόντη, Κατεργιαννάκη και Ελευθεριάδη. Στην Καβάλα δεν πρόκειται να συνεχίσει και ο Περεϊρίνια, ο δανεισμός του οποίου από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας ολοκληρώθηκε.

Ο Τόμασιτς, που φέρεται να έχει πρόταση από την Κύπρο για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ανόρθωση, είχε 28 συμμετοχές και 1 γκολ, ο Βουτσίτσεβιτς πέτυχε 2 γκολ σε 23 εμφανίσεις, ο Βασίλης Γαβριηλίδης δεν πρόλαβε να αγωνιστεί καθόλου, ενώ ο Περεϊρίνια είχε 13 παρουσίες στη Σούπερ Λίγκα.

Σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους παίκτες, αναμονή υπάρχει για το ενδεχόμενο πώλησης των Τζαμέλ Αμπντούν και Ντουγκλάο, που έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, ενώ επιθυμία της διοίκησης είναι να παραμείνουν οι δανεικοί Μάριους Νικουλάε και Μάριο Γκαλίνοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: