Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Τάκης: «Δεν μπορούν να ρίξουν τον Ηρακλή»

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στο Κατσάνειο με τον λαό του Ηρακλή να είναι ξανά στις επάλξεις μετά την απόφαση της πρωτοβάθμιας επιτροπής αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ να μην δώσει το «ΟΚ» για την συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα.
Ο κόσμος άρχισε να φτάνει στο Κατσάνειο αρκετή ώρα πριν το καθορισμένο ραντεβού, ενώ λίγα λεπτά πριν της εννιά έφτασε και ο πρόεδρος του Ηρακλή, Γιάννης Τάκης που μίλησε στον κόσμο που έδωσε το παρών. Επίσης στο Κατσάνειο εμφανίστηκε και ο Χοσέμι και πραγματικά γνώρισε την αποθέωση.
Ο Γιάννης Τάκης τόνισε προς τον κόσμο: «Δεν μπορούν να μας ρίξουν στην δευτεροβάθμια. Ξέρουμε τι δουλειά έχει γίνει αυτόν τον χρόνο. Ο Ηρακλής είναι όμηρος του φορτίου που κουβαλάει δέκα χρόνια. Όμηρος της ρεμούλας, των χρεών, των μετόχων-αμετόχων που πετάνε αετό. Οι Κασσάνδρες προέβλεπαν ότι τον Δεκέμβριο δεν θα υπήρχαμε. Μετά έλεγαν θα πέσουμε αγωνιστικά. Η φανέλα, η δύναμη του κόσμου, κράτησαν τον Ηρακλή, αν και δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Και επειδή δεν μπορούν να ρίξουν τον Ηρακλή αγωνιστικά, επιχειρούν να τον πλήξουν εξωαγωνιστικά. Θα δημοσιοποιήσουμε το σκεπτικό της απόφασης, παραβαίνοντας την αρχή της εμπιστευτικότητας».
Επειδή ορισμένα παπαγαλάκια μας δημιουργούν προβλήματα, εμείς θα δημοσιοποίησουμε το έγγραφο της επιτροπής. Την Τρίτη θα καταθέσουμε την έφεση και θα ζητήσουμε τάχιστα να εκδικαστεί. Δεν θέλουμε να κρύβονται, δεν θέλουμε τον περσινό εφιάλτη. Να τελειώσουμε μέχρι το τέλος του μήνα και να σχεδιάσουμε την ομάδα της νέας περιόδου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: