Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Ετοιμάζονται στην Μίκρα!!

Έχοντας παραλάβει το σκεπτικό της απόρριψης στην ΠΑΕ Ηρακλής έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες ώστε να παρουσιαστούν όσο γίνεται περισσότερο για την  έφεση που θα καταθέσουν μετά το Πάσχα.

Αναλυτικά η ενημέρωση που υπάρχει από την ΠΑΕ Ηρακλής αναφέρει τα εξής :
«Στο απόλυτο της επικαιρότητας για τον ποδοσφαιρικό ΗΡΑΚΛΗ βρίσκεται το θέμα της Αδειοδότησης, καθώς προτεραιότητα στις κινήσεις των ‘κυανόλευκων’ ιθυνόντων αποτελεί η διεξοδική μελέτη του σκεπτικού απόρριψης του φακέλου από το Πρωτοβάθμιο Οργανο της ΕΠΟ, προκειμένου να εντοπιστούν τα σημεία εκείνα, προς ανατροπή των οποίων θα γίνουν οι αναγκαίες κινήσεις, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα σε δεύτερο βαθμό. Για αυτό το σκοπό, μέσα στις ημέρες των εορτών του Πάσχα, οι διοικούντες θα βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, με σκοπό το συντονισμό της δράσης για κάλυψη των απαιτήσεων, που έθεσε η Επιτροπή σε πρώτη φάση.

Παράλληλα, θα ετοιμαστεί το έγγραφο της έφεσης, η οποία θα υποβληθεί από τη νομική υπηρεσία την Τρίτη 26/04 και το οποίο, με βάση τη νομολογία, θα πρέπει να αναφέρει ξεκάθαρα την μεθοδολογία, με την οποία ο επίσημος ΗΡΑΚΛΗΣ έχει σχεδιάσει την ανατροπή της πρωτοβάθμιας κρίσης».
Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: