Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Πάμπλο Γκαρσία-«Έτσι θα πάρουμε πρωτάθλημα…» και «Με πείραξε ο κόσμος»

Η δημιουργία ενός πλάνου 3-4 χρόνων, η προώθηση παικτών από τις ακαδημίες και η απόκτηση καλών παικτών από τη Λατινική Αμερική συνθέτουν τον άξονα που θα οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση τίτλων, όπως δήλωσε ο Πάμπλο Γκαρσία σε συνέντευξή του στο «Goal». «Στη ζωή υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από τα χρήματα και τα βρήκα στον ΠΑΟΚ», πρόσθεσε ο Ουρουγοανός μέσος.

«Να κάνουν καλά τη δουλειά τους οι διαιτητές στα πλέι οφ»

«Δεν υπάρχουν φαβορί στο ποδόσφαιρο, κάθε ματς είναι τελικός. Πρέπει να ξεκουραστούμε για να είμαστε φρέσκοι και να μπούμε με όλες μας τις δυνάμεις. Ελπίζω οι διαιτητές να κάνουν καλά τη δουλειά τους. Δεν με φοβίζει τίποτα, αρκεί να είμαστε καλά εγώ και οι συμπαίκτες μου και να τα δώσουμε όλα».

«Έτσι θα πάρουμε πρωτάθλημα…»

«Σε όλα τα πρωταθλήματα υπάρχουν ομάδες που έχουν μεγαλύτερα μπάτζετ από κάποιες άλλες. Παρ’ όλα αυτά εμείς πέρυσι χάσαμε το πρωτάθλημα όταν μειώσαμε στον ένα πόντο για να πάρουμε το πρωτάθλημα μέσα στο Κλ. Βικελίδης. Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι, παίκτες, διοίκηση και κόσμος, και αν δεν το καταφέρουμε την επόμενη χρονιά θα πρέπει να κάνουμε ένα πρότζεκτ για 3-4 χρόνια, όπου ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να αξιοποιήσει την υποδομή, τους νέους, και να φέρει καλούς παίκτες από την Λατινική Αμερική».

«Θα δούμε για το μέλλον μου…»

«Έχει γίνει μία κουβέντα με τον Ζαγοράκη, μου είπε ότι η πόρτα είναι ανοιχτή για ό,τι κι αν θέλω. Έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο. Θα δούμε. Είμαι γνώστης της παγκόσμιας κρίσης και ξέρω τι συμβαίνει στην Ελλάδα και στην ομάδα μου. Γι’ αυτό έβαλα σε προτεραιότητα το πόσο όμορφα αισθάνομαι στον ΠΑΟΚ και η οικογένειά μου στην Ελλάδα. Έχω παίξει στην Ρεάλ, τη Μίλαν, την Ατλέτικο, αλλά στην ζωή υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα και τα έχω βρει στον ΠΑΟΚ».

«Έχει μέλλον ο Βιεϊρίνια»

«Είναι σίγουρα ο καλύτερος στην ηλικία του στο πρωτάθλημα και έχει μέλλον και στον ΠΑΟΚ, αλλά και γενικά».

«Με πείραξε ο κόσμος»

«Σίγουρα δεν είναι όμορφο να εισβάλει ο κόσμος στο γήπεδο (σ.σ. στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ). Σε κανέναν δεν αρέσει αυτή η εικόνα, να κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των παικτών. Αυτό που με πείραξε είναι που ο κόσμος φώναξε ότι δεν αξίζουμε να φοράμε τη φανέλα του ΠΑΟΚ γιατί δεν την ιδρώνουμε. Με πείραξε γιατί δεν είναι έτσι, πονάμε όλοι μέσα στην ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: