Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Περιμένει τον Ακουιλάνι ο Νταλγκλίς!!

Η αγωνιστική σεζόν στην Αγγλία βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, ωστόσο ο προπονητής της Λίβερπουλ, Κένι Νταλγκλίς, έχει αρχίσει να καταστρώνει τα μεταγραφικά του πλάνα εν όψει της νέας σεζόν, στα οποία από ότι φαίνεται συμπεριλαμβάνεται και ο Αλμπέρτο Ακουιλάνι.

Ο Ιταλός μέσος, ο οποίος εντάχθηκε στο έμψυχο δυναμικό των «κόκκινων» το καλοκαίρι του 2009 και τον προηγούμενο Αύγουστο δόθηκε ως δανεικός στη Γιουβέντους, έχει ενθουσιάσει τους πάντες με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί με τα χρώματα των «μπιανκονέρι» και ο Νταλγκλίς «τρίβει» τα χέρια του εν όψει της ερχόμενης περιόδου.

«Όταν ο κόσμος μιλάει για την επόμενη σεζόν, με εκπλήσσει το γεγονός ότι δεν αναφέρουν καθόλου τον Αλμπέρτο», δήλωσε ο Σκωτσέζος τεχνικός και πρόσθεσε: «Φαίνεται πως όλοι τον έχουν ξεχάσει. Ξέρω ότι τα πήγε πολύ καλά στη Γιουβέντους φέτος. Όταν ολοκληρωθεί ο δανεισμός του, θα επιστρέψει στη Λίβερπουλ».

«Θα μπορούσε να αποτελέσει μία αξιόλογη προσθήκη την επόμενη χρονιά. Άλλωστε, είναι ακόμη παίκτης μας», τόνισε ο Νταλγκλίς για να καταλήξει: «Σίγουρα δεν στάθηκε πολύ τυχερός την περασμένη σεζόν. Ορισμένες φορές τα πήγε πολύ καλά και κάποιες άλλες όχι, όμως το ίδιο μπορείς να πεις για όλους τους παίκτες. Αυτό που ξέρω είναι ότι είχε μία φανταστική σεζόν στη Γιουβέντους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: