Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

«Οτι ισχύει για την UEFA»!!

Ο υπεύθυνος του τμήματος αδειοδότησης της ΕΠΟ, Γιώργος Δημητρίου, απέφυγε να μιλήσει για την εισήγησή του στην αδειοδότηση Ηρακλή και Πανιωνίου. Με δηλώσεις του στον Sentra 103,3 τόνισε:
«Δεν μπορώ να κάνω κανένα σχόλιο, καθώς η διαδικασία είναι σε εξέλιξη. Δεν θα ήταν ούτε φρόνιμο, ούτε δεοντολογικό να το κάνω, ενώ εκκρεμούν αποφάσεις οργάνων. Άλλωστε δεσμεύομαι και από ρήτρα εμπιστευτικότητας και όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να το κάνω».

Αν υπάρχει διαφορά σε σχέση με τις περασμένες χρονιές: «Εγώ δεν θα μπορούσα να μιλήσω εκ μέρους της ΕΠΟ. Φέτος υπάρχει ένας καινούριος κανονισμός και μία απόφαση της Λίγκας που εμείς τη σεβαστήκαμε για πλήρη εξομοίωση των κριτηρίων. Αυτή είναι μία δραματική αλλαγή σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Παλαιότερα υπήρχε ένας διαφορετικός κανονισμός και δύο διαφορετικές διαδικασίες, μία για την Ευρώπη και μία για την Ελλάδα. Από δω και πέρα ότι ισχύει για την UEFA ισχύει και για την Ελλάδα».

Αν μπορούν οι ομάδες να προσθέσουν καινούρια στοιχεία στο φάκελό τους: «Αυτό είναι στη διακριτική ευχέρεια της Επιτροπής». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: