Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Διακοπές με το μυαλό στην… αδειοδότηση

Πλήρης αβεβαιότητα επικρατούσε χθες μετά από την τελευταία προπόνηση της ομάδας λίγο πριν ξεκινήσει η ολιγοήμερη άδεια που τους παραχωρήθηκε μέχρι τη Δευτέρα από το τεχνικό τιμ. Οι παίκτες του Ηρακλή βγαίνοντας ένας-ένας από τις εγκαταστάσεις της Μίκρας όπου βρέθηκε το «Μ», ερωτηθέντες για το τι σκέφτονται να κάνουν όσον αφορά το μέλλον τους στην ομάδα έλεγαν όλοι με ένα στόμα και μία φωνή ότι περιμένουν να δούνε τι θα γίνει με την αδειοδότηση και έπειτα θα πάρουν σειρά οι συζητήσεις με τους διοικούντες. Τόσο όσοι δεσμεύονται με συμβόλαιο για περισσότερο καιρό, αλλά και όσων το συμβόλαιο λήγει φέτος το καλοκαίρι.
Μάλιστα, όσοι εξ αυτών ήταν από πέρσι στις τάξεις του συλλόγου έλεγαν με βεβαιότητα ότι δεν θα ήταν καλό να επαναληφθεί και φέτος το περσινό σήριαλ, όπου το θέμα της αδειοδότησης είχε κρατήσει περίπου ένα μήνα και εξ αιτίας αυτού είχε καθυστερήσει όλος ο προγραμματισμός της επόμενης χρονιάς. Όλοι μάλιστα έλεγαν ότι αν τελείωνε σύντομα η υπόθεση με αίσιο τέλος, τότε τα πράγματα θα ήταν καλύτερα, αφού οι προϋποθέσεις παραμονής στην ομάδα θα ήταν ευνοϊκές, όπως επίσης και θα υπήρχαν οι σωστές βάσεις, για να δημιουργηθεί η ομάδα της νέας περιόδου.
Τώρα, μετά από την απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου βάζει εκ νέου την ομάδα σε μία κατάσταση, που θυμίζει κατά πολύ την περσινή. Απλά, το χρονικό διάστημα είναι αυτό που κάνει τη διαφορά, γιατί φέτος υπάρχει περισσότερος χρόνος απ’ ότι πέρσι.
Διακοπές με το μυαλό αλλού
Πάντως και οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε «αναμμένα κάρβουνα» κατά κάποιον τρόπο. Υπάρχουν συμβόλαια με την ομάδα και αρκετοί παίκτες δεσμεύονται για μεγαλύτερο διάστημα, μετά το καλοκαίρι. Πέραν του όποιου συναισθηματικού «δεσίματος» που υπάρχει με την ομάδα δηλαδή, οι παίκτες ενδιαφέρονται για τις εξελίξεις και την τελική τροπή που θα πάρει το θέμα της αδειοδότησης και για το ποδοσφαιρικό τους μέλλον. Μπορεί να έφυγαν όλοι από τη Μίκρα χθες για τις ολιγοήμερες διακοπές του Πάσχα, αλλά το μυαλό τους και η προσοχή τους θα είναι στραμμένη κατά πολύ στις εξελίξεις επί του ζητήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: