Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Κλείστε τα αυτιά σας!

Την τελευταία προπόνησή τους πριν το Πάσχα πραγματοποιούν το πρωί της Μ. Πέμπτης οι παίκτες του Παναθηναϊκού, ωστόσο τον δικό τους «Γολγοθά» καλούνται να τον ανέβουν μετά την επιστροφή τους στην Παιανία την Τρίτη του Πάσχα.

Αυτή είναι η μέρα όπου ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει ορίσει ως αυτήν από την οποία θα ξεκινήσει την αγωνιστική, αλλά κυρίως ψυχολογική προετοιμασία των παικτών του για τη διαδικασία των πλέι οφ. Οι έξτρα αγώνες ξεκινούν στις 8 Μαΐου και ο Πορτογάλος θα έχει στη διάθεσή του περισσότερες από 10 μέρες για να τους φέρει στο επίπεδο που επιθυμεί.

Το ρόλο του... βοηθού του σε αυτή την προσπάθεια θα παίξει και ο Δημήτρης Γόντικας, «ταρακουνώντας» λίγο τους αδιάφορους τον τελευταίο καιρό παίκτες, αλλά κυρίως έχοντας τετ α τετ με τα «αστέρια» πάνω στα οποία στηρίζεται όλο το αγωνιστικό πλάνο του «τριφυλλιού».

Και φυσικά στους Τζιμπρίλ Σισέ και Σεμπάστιαν Λέτο κατά κύριο λόγο. Οι δύο παίκτες έχουν μπει στο στόχαστρο αρκετών ξένων ομάδα και οι «πράσινοι» φοβούνται μήπως αυτό έχει επίπτωση στην αγωνιστική τους συμπεριφορά στα πλέι οφ. Οι Φερέιρα και Γόντικας θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους να το αποτρέψουν, αλλά η αλήθεια είναι πως αυτό εξαρτάται από το ίδιο το άτομο...

«Φανταστικός ο Λέτο»

Την ίδια ώρα ο επιθετικός της Μπενφίκα Εντουάρντο Σάλβιο μίλησε σε πορτογαλικό ραδιόφωνο και αποθέωσε τον συμπατριώτη του Σεμπάστιαν Λέτο, με αφορμή το ενδιαφέρον και των «αετών».

«Είναι ένας φανταστικός αριστεροπόδαρος παίκτης. Ένας πολύ καλός ακραίος με υψηλή τεχνική. Αγωνιζόμασταν στην ίδια ομάδα την Λανούς, τον έχω ζήσει στις προπονήσεις. Είμαι νεότερος σε ηλικία και δεν έχουμε αγωνιστεί μαζί», ανέφερε ο 20χρονος φορ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: