Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Μαρκόπουλος: «Αντέξαμε σε ορισμένες καταστάσεις»

Κάθε ματς ξεχωριστά κοιτάνε στον ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον τεχνικό του Σούλη Μαρκόπουλο που ήταν αρκετά ευχαριστημένος μετά και την νέα νίκη επί της Καβάλας.
Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» τόνισε μετά το τέλος του αγώνα: «Πρώτα από όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο μας που ήταν στο πλευρό μας, στον κόουτς και στον κόσμο της Καβάλας για το σύνολο που παρουσίασε όλη την χρονιά με μία ομάδα με στόχους και διαφορετικά στυλ και την ατμόσφαιρα που υπήρχε στο γήπεδο. Η Καβάλα είναι μία πολύ καλή ομάδα και θα μπορούσε να είναι και πιο ψηλά».
«Κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου που μπόρεσαν και δούλεψαν με μία ομάδα που άλλαζε κάθε ενάμιση μήνα μετά τον Δεκέμβριο. Αντέξαμε σε ορισμένες καταστάσεις αλλά παρόλα αυτά προσπάθησαν πάρα πολύ οι παίκτες μέσα στο γήπεδο. Εμείς δεν ξεκινήσαμε έχοντας ως στόχο την έξοδο μας στην Ευρωλίγκα αλλά αν αυτή έρθει, όμως, καλώς να ορίσει».
Κρίστμας: «Στόχος να παίξει η ομάδα Ευρωλίγκα»
Από τους παίκτες μίλησε ο Ντιόντε Κρίστμας που δήλωσε: «Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να παίξουμε καλύτερη άμυνα καθώς η Καβάλα ήταν μπροστά. Νομίζω ότι κάναμε καλή δουλειά και κερδίσαμε το παιχνίδι. Δεν σούταρα καλά στο πρώτο ημίχρονο αλλά μετά αφού μίλησα στο ημίχρονο με τον προπονητή μου πήρα δύο μεγάλα τρίποντα στο τέλος του παιχνιδιού που θεωρώ ότι βοήθησαν και εμένα αλλά και την ομάδα για να φθάσει στην νίκη».
Έχουμε λίγο χρόνο να δουλέψουμε πάνω στην άμυνά μας. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και σκληρό. Θα κοιτάξουμε με την άμυνα μας να προκριθούμε από τον Α΄ γύρο και θα δούμε την συνέχεια. Αποκλειστικά ο στόχος της ομάδας είναι να παίξει στην Ευρωλίγκα και όλοι δουλεύουμε για αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: