Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

«Σκόραραν» με… οβελία και ευχές στον Άρη!!!

Με μια λιτή, αλλά ζεστή γιορτή η ποδοσφαιρική οικογένεια του Άρη είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει τις ευχές της για τις ημέρες του Πάσχα, σε μια εκδήλωση που έγινε το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης στο «Aris Sports Café» στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Αθανασιάδης: «Να διδαχθούμε από τα λάθη μας

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Θανάσης Αθανασιάδης παρουσία σύσσωμου του διοικητικού συμβουλίου, των ποδοσφαιριστών, του τεχνικού επιτελείου, αλλά και της πρωταθλήτριας ομάδας Κ20 του συλλόγου είπε λίγα αλλά σημαντικά λόγια προς όλους:
«Ήταν μια δύσκολη χρονιά, προσπαθήσαμε, έγιναν λάθη, αλλά είμαι σίγουρος, ότι διδαχθήκαμε από αυτά. Όλοι πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας και μέσω αυτής θα δούμε ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Από αυτό θα πρέπει να βγούμε πιο δυνατοί.
Εύχομαι αυτές τις ημέρες να ξεκουραστείτε πνευματικά και σωματικά μετά από μία επίπονη χρονιά. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι σωστή συντήρηση βάσει των οδηγιών του προπονητής σας και χρησιμοποιώντας τις εμπειρίες σας να βγείτε πιο δυνατοί για να διεκδικήσετε τη νέα χρονιά αυτό που δικαιωματικά σας αξίζει… Εύχομαι σε όλους καλή Ανάσταση και να περάσετε καλά αυτές τις Άγιες μέρες…».

Αναφορά τους πρωταθλητές

Ο πρόεδρος του Άρη δεν ξέχασε και την πρωταθλήτρια ομάδα Κ20 του συλλόγου λέγοντας: «Φέτος η γιορτή έχει και την ιδιαιτερότητα να φιλοξενεί τη πρωταθλήτρια ομάδα Κ20 και τους συγχαίρουμε για ακόμη μία φορά. Ευχόμαστε τα καλύτερα για εσάς και την οικογένειά σας. Καλό Πάσχα με υγεία».

Η ώρα του… οβελία

Στη συνέχεια, αφού αντάλλαξαν όλοι ευχές για «καλό Πάσχα» πέρασαν να παραλάβουν τσουρέκια και γλυκά, αλλά και τον παραδοσιακό… οβελία, μια συνήθεια χρόνων που έχει καθιερώσει η κίτρινη ΠΑΕ. Πολλοί από τους ξένους ποδοσφαιριστές, όπως οι Φατί, Τόχα και ειδικά ο Ιάπωνας ο Σακάτα έδειξαν αρκετή… έκπληξη για το ελληνικό έθιμο, ενώ δεν έλειψαν τα πειράγματα από τους Έλληνες και τις… παλιοσειρές.

Στο γήπεδο δεν έλειψαν και μικροί θαυμαστές του Άρη, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν με τα ινδάλματά τους, πολλοί υπέγραψαν αυτόγραφα με τον Ντάρσι Νέτο να αποδεικνύεται ο περισσότερο δημοφιλής.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: