Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Αισιόδοξος ο Βενγκέρ

Αισιόδοξος ότι η Άρσεναλ μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ παρά τη νέα ισοπαλία με την Τότεναμ, παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο Αλσατός τεχνικός έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του για το αήττητο 16 αγώνων και τόνισε ότι η μάχη τώρα αρχίζει.

Οι δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με Λίβερπουλ και Τότεναμ δεν επέτρεψαν στην Άρσεναλ να μειώσει την απόστασή της από την κορυφή της βαθμολογίας, η οποία παραμένει στους έξι βαθμούς. Ωστόσο ο Βενγκέρ παραμένει αισιόδοξος ότι η ομάδα του μπορεί να τερματίσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

«Όλα παραμένουν ανοιχτά. Πρέπει να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι με την Μπόλτον. Η ομάδα μου δείχνει καλή συμπεριφορά. Αν συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με αυτό το πάθος, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Δύσκολα θα ξαναχάσουμε βαθμούς αν σημειώσουμε τρία γκολ» τόνισε ο Βενγκέρ, ο οποίος έβαλε και την Τσέλσι ξανά στο κόλπο του τίτλου «Έχει δύο παιχνίδια πολύ σημαντικά. Ένα με τη Γιουνάιτεντ εκτός έδρας και ένα με την Τότεναμ. Απομένουν πέντε αγωνιστικές αλλά όλα είναι πιθανά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: