Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Μουρίνιο: «Ναι, είμαι προπονητής τίτλων»!

Περήφανος που κατάφερε να κερδίσει το Κύπελλο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, επικρατώντας της Μπαρτσελόνα 1-0 στον μεγάλο τελικό, είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο ο οποίος δήλωσε ότι του αρέσει να είναι ένας προπονητής που κατακτά τίτλους!

Ο Πορτογάλος είπε σχετικά μετά τον θρίαμβο της «βασίλισσας»: «Νιώθω περήφανος γιατί έχω κατακτήσει τίτλο και στα τρία μεγάλα πρωταθλήματα που έχω εργαστεί (Αγγλία, Ιταλία και τώρα Ισπανία). Πριν από λίγες ημέρες ένας προπονητής είχε δηλώσει για μένα πως είμαι προπονητής για τίτλους. Τον ευχαριστώ. Μου αρέσει να είμαι προπονητής των τίτλων.

Πιστεύω πως αξίζαμε τη νίκη. Ήταν ένα ματς ανάμεσα σε δύο σπουδαίες ομάδες και μέχρι τώρα φέτος έχουμε δει και τα τρία αποτελέσματα ανάμεσά τους. Η ομάδα μου πάλεψε πολύ και δούλεψε σωστά. Ο αγώνας θα μπορούσε να εξελιχτεί διαφορετικά, αν είχαμε σκοράρει εμείς στο πρώτο ημίχρονο που είχαμε την υπεροχή ή η Μπαρτσελόνα στην επανάληψη που ήταν καλύτερη. Πέρα από το Κύπελλο κερδίσαμε σε ψυχολογική δύναμη και χαρακτήρα. Ξέραμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε και τα καταφέραμε. Πλέον θέλουμε να το γιορτάσουμε με τον κόσμο μας. Αυτούς που ήρθαν στη Βαλένθια κι όσους έμειναν στη Μαδρίτη. Το Κύπελλο πρέπει να πάει στην πλατεία Θιμπέλες για να πανηγυρίσουν οι φίλαθλοί μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: