Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

Μπάσιμο για Αμπρέου o ΠΑΟΚ

abreou.jpgΟ Ουρουγουανός φορ Σεμπάστιαν Αμπρέου όπου ενδιαφέρει τον Άρη, είναι ένας από τους παίκτες που εξετάζουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για να ενισχύσουν την γραμμή κρούσης του «δικέφαλου του Βορρά». Ο Μπρούνο Τσιρίλο επισήμανε ότι πήγε για τίτλους στους «ασπρόμαυρους» ενώ ο Θοδωρής Ζαγοράκης εξέφρασε την πεποίθηση του ότι ο ΠΑΟΚ συνεχώς μεγαλώνει.


«Σφήνα» για την μεταγραφή του Σεμπαστιάν Αμπρέου φαίνεται ότι μπήκε ο ΠΑΟΚ , σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΞΕΔΡΑ και οι Θεσσαλονικείς καταβάλουν προσπάθειες ώστε να εντάξουν τον 33χρονο φορ στο έμψυχο δυναμικό τους. Ο Φερνάντο Σάντος αναγνωρίζει την αξία του Ουρουγουανού στράικερ και σε συνεργασία με τους ιθύνοντες του συλλόγου ζητούν κοινό σημείο επαφής. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άρης βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Αμπρέου ενώ ενδιαφέρον έχει δείξει και ο Πανιώνιος ωστόσο δεν φαίνεται να έχουν βρει την χρυσή τομή μαζί του. Ο Αμπρέου έχει πλούσιο βιογραφικό καθώς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε :Σαν Λορέντσο, Λα Κορούνια, Γκρέμιο, Τέκος, Νασιονάλ Μοντεβιδέο, Κρους Αζούλ, Κλαμπ Αμέρικα, Μοντερέι, Σεντ Λιούις, Ρίβερ Πλέιτ και Μπειτάρ.

Θέλει τίτλο ο Μπρούνο

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα GOAL ο Μπρούνο Τσιρίλο τόνισε «Οι στόχοι μου στον ΠΑΟΚ όπως είναι και κάθε ποδοσφαιριστή είναι να κερδίσω το πρωτάθλημα και να αγωνιστώ στο Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Φέτος θα παλέψουμε για να μπούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και του χρόνου θα κυνηγήσουμε την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ».


Ζαγοράκης «Ο ΠΑΟΚ θα μεγαλώσει και άλλο»


Αποκαλυπτικός ήταν σε συνέντευξη του στην εφημερίδα SPORTDAY και ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Θοδωρής Ζαγοράκης όπου τόνισε ««Δεν είμαι μόνος μου. Είμαστε πολλοί. Ο κόσμος και όλοι οι συνεργάτες. Μπήκαμε με αυτόν τον στόχο. Επειτα από μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Φυσικά και ο ΠΑΟΚ δεν έχει βγει από το αδιέξοδο. Φυσικά και έχουν γίνει μερικά από τα βήματα που απαιτούνται. Ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει. Δεν πρέπει, όμως, να μας παρασύρει το κλίμα μίας πολύ καλής χρονιάς που είχαμε. Ο ΠΑΟΚ θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο, εφόσον σταθεροποιηθεί στις πρώτες θέσεις και στις διεκδικήσεις μεγάλων στόχων».

2 σχόλια:

Unknown είπε...

οπαδός του Παοκ είμαι και νομίζω πως όλα αυτά γίνονται για ν ανεβάσει το κασέ του ο παίκτης.Εδώ και 10 μέρες υποτίθεται οτι έχει συμφωνήσει με Άρη.Άν ήταν ψέματα θα τον ήθελα παρα πολύ στην ομάδα μου.Πάντως πιστεύω πως αν δεν πάει τελικά στον Άρη θα είναι ενα απίστευτο λάθος της διοίκησης του και θα γυρίσει την ομάδα του Άρη πολλά χρόνια πίσω.Αν είναι έτσι, η διοίκηση που έχει ο Άρης δεν του αξίζει πραγματικά και όλοι οι φίλοι του Άρη θα πρέπει να δούνε τα πράματα λίγο διαφορετικά.Αν όμως έχει συμφωνήσει και τώρα κανει παιχνιδάκια τοτε μάλλον δεν θα πρέπει να τον πάρει ο Άρης.

Unknown είπε...

file mou apostole prin ligo anakoinothike epishma apo ton arh mallon eitan ena apo ta polla texnasmata twn hmerwn twn metafrafwn eyxaristw