Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

Κοιτάζει Νασούτι ο Αρης


Ο Κριστιάν Χαβιέρ Νασούτι O Κριστιάν Χαβιέρ Νασούτι έρχεται στο προσκήνιο για τον Αρη. Ο Αργεντίνος αμυντικός που αγωνίστηκε στη Ρίβερ Πλέιτ ως δανεικός από την Μπάνφιλντ, είναι ο ποδοσφαιριστής για τον οποίο έγινε συζήτηση τις τελευταίες μέρες και για τον οποίο ενδιαφέρθηκαν οι "κίτρινοι" προκειμένου να καλύψουν τα κενά στην αμυντική τους γραμμή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόκτηση του 27χρονου κεντρικού αμυντικού της Ρίβερ Πλέϊτ, είναι υπόθεση χρόνου. Θα έρθει δανεικός στη Θεσσαλονίκη και ο Αρης, με αυτόν τον τρόπο θα καλύψει την απώλεια του Αλεχάντρο Λέμπο. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό πριν από δύο χρόνια.

"Το γεγονός ότι με αυτή τη μεταγραφή ανοίγει ο δρόμος για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, το οποίο ονειρευόμουν από μικρό παιδί. Και ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ σημαντική ομάδα στη χώρα του, με συνεχή παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ και από ό,τι έμαθα παίρνει κάθε χρόνο το πρωτάθλημα", είχε δηλώσει σε συνέντευξή του το 2007, αλλά, τελικά δεν πέρασε ποτέ τον Ατλαντικό για να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: