Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

Τι συμβαίνει με Ντιέγκο

buonannote2.jpgΤ' όνομα του Ντιέγκο Μπουονανότε της Ρίβερ Πλεϊτ βγήκε στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό. Πόσο εφικτό είναι όμως οι πρωταθλητές Ελλάδας να κλείσουν έναν τέτοιο παίκτη; Και τι ισχυρίζεται απ' την μεριά της η αργεντίνικη ομάδα σχετικά με τα σενάρια που φέρνουν τον Αργεντίνο άσο στον Πειραιά;



Τι λέει η Ρίβερ Πλεϊτ

Το πιο σημαντικό σ' αυτήν την περίπτωση είναι το τι ισχυρίζεται η ομάδα, στην οποία ανήκει η Ρίβερ Πλεϊτ. Η αργεντίνικη ομάδα στην οποία ο Ντιέγκο Μπουονανότε λατρεύεται σαν... Θεός επισημαίνει πως δεν έχει τίποτα επίσημο σχετικά μ' αυτήν την υπόθεση. Όπως ανέφεραν σήμερα οι ιθύνοντες του συλλόγου το μόνο που γνωρίζουν και είναι σε θέση να πουν είναι πως είναι αρκετές οι ομάδες, που κοιτάζουν τον συγκεκριμένο παίκτη, τον οποίο παράλληλα χαρακτηρίζουν εξαιρετικό.

Επίσης ξεκαθαρίζουν πως μέχρι σήμερα δεν έχει ξεκαθαριστεί τίποτα. Μ' άλλα λόγια τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο. Ο κοντός αλλά χαρισματικός διεθνής επιθετικός μέσος, που εκτός των άλλων είναι και χρυσός Ολυμπιονίκης με την Αργεντινή στους Αγώνες του 2008, είναι ένας παίκτης που δεν κοστολογείται χαμηλά. Τα χρήματα που απαιτούνται για την αγορά του είναι από 6,5 έως 7,5 εκατ. ευρώ.

Ένα ανεκτίμητο ταλέντο...

Ο πρόεδρος της Ρίβερ, Χοσέ Μαρία Αγκιγιάρ είναι ο άνθρωπος που έχει χαρακτηρίσει τον Μπουονανότε ως ένα ανεκτίμητο ταλέντο. Στο ανεκτίμητο βάλτε δίπλα πολλά εκατομμύρια ευρώ. Σημειώστε δε πως φέτος τ' όνομά του ακούστηκε για πολλές ευρωπαϊκές ομάδες αλλά δεν έκλεισε πουθενά.

Από εκεί και πέρα πάντως ο Μπουονανότε θεωρείται αλλά και είναι σαφώς ανώτερος παίκτης απ' τον Σεμπαστιάν Λέτο. Πρόκειται για ένα... μηχανάκι. Έναν ποδοσφαιριστή, που θα ήθελε κάθε ομάδα στο ρόστερ της.

Πολύ δύσκολη περίπτωση

Καταλήγοντας το συμπέρασμα είναι πως ο ικανότατος αυτός άσος είναι μία δύσκολη περίπτωση. Για να τον αγοράσει μία ομάδα θα πρέπει να δώσει ένα μεγάλο ποσό ενώ θα πρέπει να πειστεί και η Ρίβερ, που στο έμψυχο δυναμικό της δεν έχει και πολλούς καλούς παίκτες. Τώρα αν γίνει προσπάθεια ν' αποκτηθεί με την μορφή δανεισμού είναι ένα άλλο ζήτημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: