Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

Ανανέωσε ο Καφές, προτάθηκε ο Πάμπλο Aμο


Ο Πάμπλο Αμο σε προσπάθειά του... Τη φανέλα της ΑΕΚ για τα επόμενα τρία χρόνια θα φοράει ο παντελής Καφές. Ο διεθνής μέσος τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση της "Ενωσης" και οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί για τα επόμενα τρία χρόνια.

Για ότι αφορά τον Ιορντάκε, ο Ρουμάνος αναμένεται να βρίσκεται στη χώρα μας τη Δευτέρα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας.

Μπορεί η μετεγγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ να έχει κολλήσει με την απόκτηση του Γρηγόρη Μάκου, όμως οι προτάσεις παικτών δεν σταματούν να φτάνουν στα γραφεία των «κιτρινόμαυρων». Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και του Πάμπλο Aμο. Ο 33χρονος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και δεν αποκλείεται να απασχολήσει την Ένωση στο μέλλον, αν αποφασίσει να κινηθεί για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που να καλύπτει τόσο δεξί άκρο της άμυνας, όσο και το κέντρο της. Μάλιστα για τον Ισπανό υπήρχε δημοσίευμα την Παρασκευή στην εφημερίδα «La Voz De Galica».

Από εκεί και πέρα, για ακόμη μία φορά ο Εντίνιο εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από τους «κιτρινόμαυρους». Αυτή τη φορά όμως προχώρησε και ένα βήμα παραπάνω, καθώς αποκάλυψε πως για την απόκτησή του έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην ΑΕΚ, η Παρί Σεν Ζερμέν.

«Ο πρόεδρος της ΑΕΚ με έχει ενημερώσει πως η Παρί έχει καταθέσει επίσημη πρόταση. Εκείνοι θέλουν να με κρατήσουν, αλλά εγώ θέλω να φύγω. Είμαι δυσαρεστημένος με την κατάσταση αυτή, γιατί πριν υπογράψω πέρυσι με ήθελε η Μπενφίκα, αλλά τελικά δεν προχώρησε». Βέβαια το ερώτημα που γεννάτε είναι αν η προσφορά των Γάλλων ικανοποιεί τους «κιτρινόμαυρους» που αξιώνουν τουλάχιστον 1,5, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι με 200-300.000 λιγότερα θα πουν όχι.

Όσον αφορά τον Σορεντίνο. Η συμφωνία της Κιέβο με την ΑΕΚ επήλθε τελικά, χωρίς να υπάρχει καμία αλλαγή στα όσα προέβλεπε το συμβόλαιο του δανεισμού του παίκτη. Οι Ιταλοί θα καταβάλουν στην Ένωση το ποσό των 600.000 σε δύο ισόποσες δόσεις, του Ιουλίου και του Ιανουαρίου. Επίσης η ΑΕΚ θα έχει και 20% από την επόμενη μεταγραφή του Ιταλού. Η ανακοίνωση της Κιέβο: «Η Κιέβο Βερόνα ανακοινώνει ότι έκανε χρήση του δικαιώματός της για την απόκτηση με κανονική μεταγραφή του γκολκίπερ Στέφανο Σορεντίνο από την ΑΕΚ. Ο παίκτης με το Νο 1 στους τζαλομπλού τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε συνολικά 32 συμμετοχές συνεισφέροντας, μαζί με το υπόλοιπο γκρουπ, στο να επιτευχθεί ο στόχος της σωτηρίας»

Δεν υπάρχουν σχόλια: