Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

Στον Ατρόμητο ο Κηπουρός


Ο Φώτης Κηπουρός Παίκτης του Ατρόμητου είναι από το Σάββατο ο Φώτης Κηπουρός. Ο έμπειρος τερματοφύλακας, έμεινε ελεύθερος από τον Πανσερραϊκό και αμέσως δέχτηκε την πρόταση που του κατέθεσε η ομάδα του Περιστερίου, στην οποία και θα αγωνίζεται πλέον για την επόμενη τουλάχιτον χρονιά.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: "Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Φώτη Κηπουρό. Ο τερματοφύλακας βρέθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία του συλλόγου και παρουσία του τεχνικού διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλου, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ατρόμητου δήλωσε στο επίσημο site της ομάδας: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτή την εξέλιξη. Πριν έρθω στον Ατρόμητο είχα μιλήσει με τον προπονητή, τον κ. Δώνη, έμαθα από όλους πόσο καλό κλίμα υπάρχει στην ομάδα και φυσικά πόσο οργανωμένος είναι ο σύλλογος. Η ομάδα θα έχει φέτος μεγάλους στόχους. Ολοι ξέρουμε ποιος είναι ο Ατρόμητος και κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει σε αυτόν, διότι πρόκειται για ένα οργανωμένο σωματείο με φανατικό κοινό. Εκανα την καλύτερη επιλογή και υπόσχομαι ότι θα βοηθήσω από τη μεριά μου με όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχουμε τους στόχους μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: