Σάββατο, 13 Ιουνίου 2009

Σειρήνες για Ζιλμπέρτο

zilberto_silva2.jpgΦωτιές ανάβει στον Παναθηναϊκό ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος άσος του Παναθηναϊκού που έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της χώρας του για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών, όπως αναφέρουν τα ιταλικά δημοσιεύματα και συγκεκριμένα η «Corriere dello Sport» βρίσκεται στο στόχαστρο της Γιουβέντους.

«Οι άνθρωποι της Γιουβέντους θα τον παρακολουθήσουν με την εθνική καθώς πρόκειται για έναν σημαντικό παίκτη. Αφήστε να δούμε τι θα συμβεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες», αναφέρει το ιταλικό δημοσίευμα, που φιλοξενεί και δηλώσεις του Ζιλμπέρτο.

«Υπήρχαν επαφές στο παρελθόν με την Γιουβέντους», παραδέχτηκε ο αρχηγός της εθνικής Βραζιλίας, για να προσθέσει στη συνέχεια: «Θα ήθελα να αγωνιστώ στη Γιουβέντους και στο πρωτάθλημα σας».

Αυτό το δημοσίευμα έρχεται να αλλάξει τα μέχρι στιγμής δεδομενα στον Παναθηναϊκό. Μια ενδεχόμενη απόκτηση των Κατσουράνη και Ένχελαρ θα σήμαινε την αποχώρηση ενός εκ των Μάτος και Σιμάο. Παρόλα αυτά αν επιβεβαιωθεί και επίσημα το ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, οι «πράσινοι» ενδεχομένως και να μην έλεγαν όχι στην παραχώρηση του αρχηγού της εθνικής Βραζιλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: