Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

Πάει για τον Μίετσελ!

Το μπαμ με την απόκτηση του Μάρτσιν Μίετσελ από την Μπόχουμ προσπαθεί να κάνει ο Απόστολος Παπουτσάκης φέρνοντας στο Ηράκλειο και την ομάδα του Εργοτέλη τον πολωνό επιθετικό!




ισχυρός άνδρας των "κιτρινόμαυρων" της Κρήτης θέλει ένα ηχηρό όνομα για την γραμμή κρούσης της ομάδας και ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ συγκεντρώνει όλα αυτά τα στοιχεία που έχει θέσει και ο τεχνικός Νίκος Καραγεωργίου.

Με τον πολωνό άσο "φλερτάρει" και η νεοφώτιστη Καβάλα, ενώ το μεγάλο φαβορί για την απόκτησή του είναι η Λέγκια Βαρσοβίας, μια και ο Μίετσελ θα ήθελε να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη και να κλείσει την καριέρα του εκεί.

Ωστόσο, ο Παπουτσάκης είναι διατεθειμένος να βάλει για μια ακόμη φορά γερά το χέρι στο τσέπη, προκειμένου να τον πείσει και να τον φέρει στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με πληροφορίες το "αφεντικό" του Εργοτέλη σκοπεύει να προσφέρει στον Μίετσελ ένα ποσό που να αγγίζει τις 450.000€ και δεν αποκλείεται αν όντως το πράξει να πάρει θετική απάντηση απο τον Πολωνό επιθετικό.

Εχει προταθεί ο Χαριστέας

Την ίδια ώρα ολοένα και πληθαίνουν οι φήμες περί ενδιαφέροντος του Εργοτέλη για τον σέντερ φορ της Εθνικής μας ομάδας, αλλά και της Νυρεμβέργης, Αγγελο Χαριστέα! Ο έμπειρος επιθετικός έχει προταθεί στους "κιτρινόμαυρους", οι οποίοι εξετάζουν την περίπτωσή του...

Δεν υπάρχουν σχόλια: