Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

Τέλος στις φήμες για τράμπα Ιμπραΐμοβιτς-Ετό

zlatan_ibrahimovic.jpgΔεν πρόκειται τελικά να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην Μπαρτσελόνα με αντάλλαγμα τον Σάμουελ Ετό. Ο πρόεδρος της Ίντερ δήλωσε στο Sky Sport Italia ότι συναντήθηκε με τον Ζουάν Λαπόρτα και συμφώνησαν να μην προχωρήσουν τη μεταγραφή.



«Δειπνήσαμε μαζί και μιλήσαμε για διάφορα πράγματα, καθώς είχαμε ακούσει ότι ο Ιμπραΐμοβιτς θα πάει στην Μπαρτσελόνα. Θέλαμε να δούμε το ενδιαφέρον μας και αυτό της Μπαρτσελόνα για το θέμα. Στο τέλος και οι δύο, εγώ και ο Λαπόρτα, είπαμε μεταξύ μας ότι είναι το καλύτερο να κρατήσει ο καθένας τους παίκτες του», ανέφερε ο Μοράτι για να συνεχίσει λέγοντας για τον Σουηδό.

«Μιλήσαμε για τους παίκτες και πόσο καλά τα πήγαν και νομίζω ότι αυτό είναι το καλύτερο. Ο Λαπόρτα είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και το δείπνο έληξε καλά. Η συζήτηση γι’αυτό το θέμα έκλεισε. Υπάρχει πάντα η συζήτηση με τον Ιμπραΐμοβιτς, αλλά νομίζω ότι θα μείνει», συμπλήρωσε.

Σε ό,τι αφορά τον Ντέκο, ο Μοράτι ανέφερε: «Ο Ντέκο; Είναι ένας καλός παίκτης, αλλά δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα για αυτόν αν και ξέρω τι έχει πει ο Μουρίνιο σχετικά με τον παίκτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: