Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

Θέλει Τεν Κάτε ο Ένχελααρ


Ο Ορλάντο Ενχελααρ με τη φανέλα της εθνικής Ολλανδίας Οι συζητήσεις και η ύπαρξη πρότασης για τον Ορλάντο Ένχελααρ, όπως αποκάλυψαν οι Γερμανοί, είναι δεδομένα. Οι "πράσινοι" μετά από εισήγηση του Τεν Κάτε ασχολούνται με τον Ολλανδό άσο της Σάλκε. Κι αυτό ακριβώς είναι το ατού που έχει το "τριφύλλι" στην ιστορία αυτή. Δηλαδή ο προπονητής του. Ο ύψους 1.97 χαφ, τρέφει τεράστια εκτίμηση στον Τεν Κάτε, ο οποίος και ουσιαστικά τον ανακάλυψε την εποχή που ήταν στην Μπρέντα.

Την ίδια ώρα, ο εκπρόσωπος του 30χρονου με δηλώσεις του σε αθλητικές εφημερίδες ξεκαθάρισε ότι οι επαφές είναι προχωρημένες και το πιθανότερο είναι να βρεθεί η "χρυσή τομή"! "Ξέρω τα τελευταία νέα και γνωρίζω ότι υπήρξε επαφή της ελληνικής ομάδας με την Σάλκε. Ο παίκτης φυσικά και δεν έχει πρόβλημα να έρθει στον Παναθηναϊκό.

Ο Ορλάντο έχει συνεργαστεί με τον Τεν Κάτε και έχει πολύ καλά πράγματα να θυμάται", δήλωσε ο Έντουαρντ Μπούρλεσον και συνέχισε: "Είναι πιθανό να έχει μιλήσει και ο ίδιος μαζί του (ο Τεν Κάτε στον Ένχελααρ). Φυσικά και θα θέλαμε να συμφωνήσουμε, αφού ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος με καλή παρουσία στην Ευρώπη. Θα έλεγα ότι δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά και η μεταγραφή είναι εφικτή".

Τα δύο... κανόνια!
Από εκεί και πέρα, μετά και την σύσκεψη κορυφής που έλαβε χώρα στον Παναθηναϊκό, έχει αποφασιστεί να "τρέξουν" οι υποθέσεις των επιθετικών. Όσον αφορά τα ονόματα, τα πράγματα είναι λίγο πολύ γνωστά. Ο Κρουζ παραμένει πρώτος στόχος. Την Δευτέρα αναμένεται να δώσει την απάντησή του στην πρόταση που του έχει γίνει και στο "πράσινο" στρατόπεδο αισιοδοξούν ότι αυτή θα είναι θετική.

Οι άλλες περιπτώσεις που απασχολούν το "τριφύλλι" όπως προέκυψε από τη χθεσινή σύσκεψη, είναι αυτές των Μπομπό, Αλμέιδα και Μπάριος. Ένας από αυτούς θέλουν στο "τριφύλλι" να πλαισιώσει τον Αργεντινό άσο που έμεινε ελεύθερος από την Ίντερ. Αντίθετα, η υπόθεση του Σαντ μάλλον... μπαίνει στο συρτάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: