Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

«Δένει» τον… άξονα η ΑΕΚ!


«Δένει» τον… άξονα η ΑΕΚ

Συνάντηση με τον μάνατζερ του Σιμόες για την επέκταση του συμβολαίου του θα έχει η ΑΕΚ την επόμενη εβδομάδα. Ακολουθεί ο Γιόχανσον. Τι δήλωσε ο Σουηδός για το μέλλον του.

Είναι σταθερά από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες της ΑΕΚ, έχουν ήδη προσελκύσει ενδιαφέρον από το εξωτερικό και οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν καμία διάθεση να τους… χάσουν. Αντρέ Σιμόες και Γιάκομπ Γιόχανσον θα κληθούν λίαν συντόμως να υπογράψουν επέκταση στα συμβόλαιά τους.

Πιο άμεσες θα είναι οι εξελίξεις με τον Πορτογάλο μεσοαμυντικό, που δεσμεύεται μέχρι το καλοκαίρι του 2017. Ήδη έχουν γίνει οι επαφές με τον μάνατζέρ του και στόχος είναι να έρθει στην Αθήνα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας (ίσως να δει ακόμη και το ματς με τον Πανθρακικό τη Δευτέρα), προκειμένου να μπουν οι δύο πλευρές στο «ψητό».

Θα ακολουθήσει ανάλογη συζήτηση και με την πλευρά του Σουηδού, που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018. Και στις δύο περιπτώσεις οι μέσοι της «Ένωσης» θα έχουν σημαντική αύξηση στις αποδοχές τους, αλλά και στις ρήτρες στα συμβόλαιά τους.

Ο Γιόχανσον μίλησε στην πατρίδα του για το ενδιαφέρον από Άντερλεχτ κι όχι μόνο. «Έχω ακόμα δυόμισι χρόνια συμβόλαιο και δεν μπορώ να επικεντρωθώ σε αυτή τη φήμη. Αν είναι αλήθεια πως υπάρχει ενδιαφέρον, σαφώς είναι κολακευτικό. Αλλά δεν είναι κάτι που με απασχολεί. Δεν έχει νόημα να παίρνεις κάποια απόφαση σχετικά με το μέλλον πριν γίνει απαραίτητο. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ κάτω», ανέφερε, ενώ για τη φετινή του απόδοση είπε: «Έχει πάει καλά. Το φθινόπωρο πέτυχα και μερικά γκολ, ενώ με το νέο έτος έχω ορισμένες διακυμάνσεις στην απόδοσή μου. Αλλά αυτό είναι κάτι που συνηθίζεται, τα σκαμπανεβάσματα σε μία σεζόν».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: