Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Φαν Χάαλ: «Να νικήσουμε τη Λίβερπουλ και πέμπτη και έκτη φορά»


Φαν Χάαλ: «Να νικήσουμε τη Λίβερπουλ και πέμπτη και έκτη φορά»

Στη συνέχιση της εξαιρετικής παράδοσης που έχει ως προπονητής της Μαν. Γιουνάιτεντ απέναντι στη Λίβερπουλ προσβλέπει ο Λουίς Φαν Χάαλ στην αυριανή αναμέτρηση για το Europa League στο «Άνφιλντ».

Ένα για τα λίγα πράγματα που μπορεί να καυχιέται ο Λουίς Φαν Χάαλ για τη θητεία του στον πάγκο της Μαν. Γιουνάιτεντ είναι η εξαιρετική παράδοση που έχει δημιουργήσει απέναντι στη Λίβερπουλ. Υπό τον Ολλανδό τεχνικό οι «διάβολοι» μετρούν τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις απέναντι στους «κόκκινους» και ο ίδιος φιλοδοξεί να γίνουν πέντε ή έξι στα παιχνίδια που έρχονται για τους «16» του Europa League.

«Θέλουμε να νικήσουμε και στα δύο παιχνίδια. Αυτή η κόντρα έχει ιστορία, έχει μεγάλη παράδοση και είναι δύο ομάδες που αυτή τη στιγμή μάχονται για το Europa League. Έχει μεγάλη σημασία και για τις δύο αυτή η προσπάθεια πρόκρισης. Είναι... περίεργο που έχουμε νικήσει τέσσερις φορές τη Λίβερπουλ μ' εμένα στον πάγκο και μακάρι να φτάσουμε και σε πέμπτη κι έκτη νίκη απέναντί τους. Όταν νικάμε αντιπάλους του μεγέθους της Λίβερπουλ, τότε αυξάνεται και η εκτίμηση που απολαμβάνεις από τον κόσμο», είπε ο Ολλανδός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε:

«Το ποδόσφαιρο στη ζωή των Άγγλων έχει μεγάλη βαρύτητα και είναι τεράστιο κομμάτι της ζωής των πολιτών. Είναι φανταστικό να βιώνεις μια τέτοια εμπειρία και ν' αντιλαμβάνεσαι όλο αυτό το πάθος για την ομάδα και το άθλημα. Αισθάνεται ότι όλοι είναι στο πλευρό σου και είναι πάντοτε θετικό για τους παίκτες και τον προπονητή όταν όλα πηγαίνουν καλά στην ομάδα».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: