Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Και ο Ερασιτέχνης υπέρ Σαββίδη!!


Και ο Ερασιτέχνης υπέρ Σαββίδη

Όλος ο κόσμος συμπαρίσταται στον Ιβάν Σαββίδη μετά την «επίθεση» που δέχτηκε την Τρίτη από τους κύκλους της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Έτσι, δε θα μπορούσε να απουσιάζει ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ, ο οποίος εξέδωσε την Τετάρτη ανακοίνωση συμπαράστασης στο μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως οι χυδαίες εκφράσεις προσβάλλουν τον ελληνισμό και πως η Τούμπα είναι το «σπίτι» του ομογενούς επιχειρηματία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΑΣ ΠΑΟΚ καταδικάζει απερίφραστα τις προκλητικές, αήθεις και ρατσιστικές δηλώσεις "κύκλων" του Ολυμπιακού για το πρόσωπο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και επίλεκτου μέλους της οικογένειας του "Δικεφάλου", Ιβάν Σαββίδη.

Οι χυδαίες αυτές δηλώσεις προσβάλλουν ολόκληρο τον απόδημο ελληνισμό και ειδικότερα τον κόσμο της προσφυγιάς, κομμάτι της οποίας είναι ο ΠΑΟΚ. Δυστυχώς, όταν μοναδικός αυτοσκοπός ενός αθλητικού οργανισμού είναι η, με οποιοδήποτε τρόπο κατάκτηση τίτλων, τότε τέτοια φαινόμενα δεν μας προκαλούν έκπληξη.

ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ, η Τούμπα είναι το "σπίτι σου" και ο ΠΑΟΚ η οικογένειά σου και, σαν οικογένειά σου, απαιτούμε να δώσεις τον αγώνα για την κάθαρση, έχοντας όλον τον κόσμο του ΠΑΟΚ στο πλευρό σου.

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: