Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Τους «πώρωσε» ο Στραματσόνι!!


Τους «πώρωσε» ο Στραματσόνι

Ένα διαφορετικό πρόσωπο έδειξε στους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Στραματσόνι. Τους «μάντρωσε» για ώρα στα αποδυτήρια και τους ανέλυσε γιατί χρωστάνε στον κόσμο και τον… Ολυμπιακό τη νίκη στο ντέρμπι.

Καλή η τακτική, αλλά ένα ντέρμπι κρίνεται σε μεγάλο βαθμό από το πάθος των παικτών. Ο Αντρέα Στραματσόνι φαίνεται να το γνωρίζει καλά και για το λόγο αυτό έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο στους παίκτες του Παναθηναϊκού. Αφήνοντας για λίγο στην άκρη τα αμιγώς αγωνιστικά, ο Ιταλός προπονητής «μάντρωσε» για μισή και πλέον ώρα τους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια στο Κορωπί και τους ανέλυσε τους λόγους που ΠΡΕΠΕΙ να είναι νικητές στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη».

«Είναι το μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς και το ξέρετε καλά, ειδικά οι παλαιότεροι. Πρέπει να πάμε εκεί για τη νίκη και τίποτε άλλο. Δεν έχει σημασία η βαθμολογική διαφορά», είπε ο «Στράμα» και πρόσθεσε:

«Πρέπει να νικήσουμε! Θέλω να έχετε πάθος και σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας να το δείξετε στις προπονήσεις. Να με βάλετε σε δύσκολη θέση για την επιλογή της ενδεκάδας. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, αγωνιστικά και ψυχολογικά. Θα δούμε πολύ καλά την τακτική μας και πώς πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλό μας».

Ο Ιταλός κατέληξε λέγοντας: «Θέλω να είστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και δεν θα δεχθώ νεύρα στο παιχνίδι, ό, τι κι αν κάνει ο διαιτητής. Θυμάστε ότι το παιχνίδι στο γήπεδο μας δεν έγινε για διάφορους λόγους. Τώρα θα πάμε εκεί για να πάρουμε τη νίκη. Το οφείλουμε πρώτα στους εαυτούς, στον σύλλογο και τους οπαδούς μας».

Εν συνεχεία, ακολούθησε... φροντιστήριο τακτικής από τον Ιταλό, ο οποίος ανέλυσε πλάνα για το ντέρμπι, αλλά και το πως αγωνίζεται ο Ολυμπιακός, για περίπου μισή ώρα. Από αύριο, άλλωστε, θα αρχίζουν να φαίνονται και οι προθέσεις του, για τα της ενδεκάδας και τον τρόπο που θα αγωνιστεί το "τριφύλλι" στο μεγάλο ματς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: