Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

«Κόλλησε» η Μαρσέιγ!!


«Κόλλησε» η Μαρσέιγ

Δεν κατάφερε να νικήσει στην έδρα της Γκαζελέκ η Μαρσέιγ, αφού με το 1-1 που απέσπασε, στο εξ αναβολής ματς της 28ης αγωνιστικής του Championnat, έμεινε πίσω για την έξοδο στο Europa league.

Η Μαρσέιγ ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της 18ης στη βαθμολογία Γκαζελέκ Αζαξιό, στο εξ αναβολής ματς της 28ης αγωνιστικής του Championnat και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει τις ευρωπαϊκές θέσεις, από τις οποίες τώρα απέχει έξι βαθμούς, ενώ, σε αντίθετη περίπτωση, θα ήταν στο -4 και θα είχε πολύ περισσότερες πιθανότητες, έχοντας να αντιμετωπίσει τώρα μεγαλύτερο ανταγωνισμό από τους «μνηστήρες» που «εποφθαλμιούν» τη συμμετοχή τους στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Αντίθετα, η δεύτερη ομάδα της πόλης πήρε ένα πολύτιμο βαθμό και μείωσε στο -2 από τις 17ες Ρεμς και Γκινγκάμπ, ελπίζοντας βάσιμα για την παραμονή της.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης του 1993 είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης στη μεγαλύτερη διάρκεια της και κατάφεραν να προηγηθούν με τον Καμπελά στο 80’ για να δεχτούν, όμως, την ισοφάριση στο 84’ από τον Λαρμπί.


Η σύνθεση της Μαρσέιγ: Μανταντά, Μανκίγιο, Ν' Κουλού, Ρέκικ, Μεντί, Ισλα, Ρομάο (75' Τοβέν), Καμπελά (83' Σίλβα), Ν' Κουντού, Φλέτσερ (65' Σαρ), Μπατσουαγί


Έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν περισσότερο τις προνομιούχες θέσεις οι Μπαστιά και Ναντ μετά το μεταξύ τους 0-0 στο «Φουριανί», στο εξ αναβολής ματς της 27ης αγωνιστικής, που άφησε τα «καναρίνια» στο -3 και τους φιναλίστ του Κυπέλλου UEFA του 1978 στο -5 από από την πρώτη πεντάδα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: