Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

«Ντόπες» από τον κόσμο, εκτός ο Χαραλαμπόπουλος!!


«Ντόπες» από τον κόσμο, εκτός ο Χαραλαμπόπουλος

Οπαδοί του Παναθηναϊκού επισκέφτηκαν την προπόνηση στο ΟΑΚΑ αποθεώνοντας τους παίκτες και ζητώντας νίκη στο Βελιγράδι. Στο νοσοκομείο με στομαχικές διαταραχές ο Χαραλαμπόπουλος, χάνει Ερυθρό Αστέρα.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την ομάδα του Παναθηναϊκού στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης. Αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών (περίπου 50 άτομα) επισκέφτηκε το ΟΑΚΑ, αποθέωσε τους παίκτες και τον Τζόρτζεβιτς για τις εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα και την κατάκτηση του Κυπέλλου, ενώ ζήτησε νίκη την Παρασκευή στο Βελιγράδι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

Στο παιχνίδι αυτό ο «Σάλε» δεν μπορεί να υπολογίζει στη βοήθεια του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο με στομαχικές διαταραχές. Ο Σέρβος προπονητής επέλεξε να πάρει μαζί τους 13 παίκτες, με τους Χάντερ και Παπαγιάννη να διεκδικούν την τελευταία θέση της δωδεκάδας.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Διαμαντίδη, Φώτση, Καλάθη, Γιάνκοβιτς, Πάβλοβιτς, Γκιστ, Γουίλιαμς, Χέινς, Ραντούλιτσα, Κούζμιτς, Φελντέιν, Παπαγιάννη και Χάντερ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: