Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Ανεβαίνει το «θερμόμετρο» στο Μιλάνο!!


Ανεβαίνει το «θερμόμετρο» στο Μιλάνο

O προπονητής της Ίντερ, Ρομπέρτο Μαντσίνι παρουσίασε τα δεδομένα που υπάρχουν στη διεκδίκηση της 3ης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά των χρυσοφόρων ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στην Ίντερ προσπαθούν να ανασυνταχθούν προκειμένου η νίκη επί του Παλέρμο να είναι η αρχή ενός σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων που θα επαναφέρει τους «νερατζούρι» στη πολυπόθητη 3η θέση, ενώ στη Μίλαν η ήττα από τη Σασουόλο έφερε «τριγμούς» στον πάγκο της ομάδας, με τα άσχημα νέα από τον τραυματισμό του Νιάνγκ να βαραίνουν ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα.

Η «θετική προσέγγιση» και τα «παράπονα»

«Βρισκόμαστε στην κούρσα για το Champions League μαζί με τη Ρόμα και τη Φιορεντίνα. Η διαφορά μας δεν είναι μεγάλη και έχουμε και τα μεταξύ μας παιχνίδια. Δεν πρέπει να βάζουμε πίεση στους εαυτούς μας διότι έχουμε τα μέσα να πετύχουμε τον στόχο μας». Με αυτά τα λόγια ο προπονητής της Ίντερ, Ρομπέρτο Μαντσίνι παρουσίασε τα δεδομένα που υπάρχουν όσον αφορά την διεκδίκηση της 3ης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά των χρυσοφόρων ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Δεν παρέλειψε επίσης να εκφράσει τα «παράπονά» του στους δημοσιογράφους για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τον Ικάρντι. «Σύμφωνα με εσάς τον ξαναβρίσκουμε και τον ξαναχάνουμε αγώνα με αγώνα, ανάλογα με το αν θα σκοράρει. Στην πραγματικότητα ένας επιθετικός δεν προσφέρει μόνο βάζοντας γκολ, διότι δεν γίνεται να βάζει πάντα».

Ο «ξεχωριστός» κύριος Λιάγιτς

Ξεχωριστή αναφορά και στην «αδυναμία» του στο ρόστερ των «νερατζούρι», όπου «αδυναμία», βάλτε το όνομα του Άντεμ Λιάγιτς.

«Έχει την ποιότητα για να είναι καθοριστικός σε κάθε αναμέτρηση, όπως πρέπει να προσπαθήσουν να είναι και οι υπόλοιποι και δεν είναι ακόμα ούτε 25. Μπορεί να κάνει πολλά».

Είναι αλήθεια πως ο Ιταλός τεχνικός ξεχωρίζει τον 24χρονο, συμβουλεύοντάς τον διαρκώς. Τον προτρέπει να δουλεύει συνέχεια όλο και περισσότερο μιας και όπως υποστηρίζει «δεν πρέπει να πετάξει ένα τόσο σπουδαίο ταλέντο».

Όπως μάλιστα επανειλημμένα έχει τονίσει στους συνεργάτες του «Εάν παίξει με μία πάσα θα γίνει καλύτερος και από τον Νταβίντ Σίλβα».

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τη Ρόμα στην οποία η διοίκηση της Ίντερ, εάν αποφασίσει το καλοκαίρι να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή, θα πρέπει να καταβάλει 11 εκατ. ευρώ, ενώ το «ενοίκιο» για τη σεζόν που διανύουμε είναι στο 1,8 εκατ.

Τρία τέρματα έχει σημειώσει ο Λιάγιτς στο πρωτάθλημα μέχρι σήμερα με «θύματά» του τις Νάπολι, Τζένοα και Παλέρμο, ενώ απέναντι στους «παρτενοπέι» έχει βρει δίχτυα και στο Κύπελλο στο μοναδικό του γκολ στη διοργάνωση.

Ο Σίνισα που έχασε πόντους και η «εναλλακτική»

Η Μίλαν έχασε την Κυριακή από τον «κακό της δαίμονα» τη Σασουόλο, στην έδρα του οποίου τα τρία τελευταία χρόνια που οι «νεροβέρντι» αγωνίζονται στη Serie A, έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες!

Οι χαμένοι βαθμοί, η κακή εμφάνιση αλλά κυρίως το «κατηγορώ» και η έκρηξη του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς προς τους παίκτες κάνουν τη διοίκηση των «ροσονέρι» να σκέφτεται άλλες λύσεις για τον πάγκο της ομάδας εν όψει καλοκαιριού.

Και αφού όπως λέει ο θυμόσοφος λαός «χέρι που δεν μπορείς να το δαγκώσεις, φίλησε το», φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μίλαν σε περίπτωση αποπομπής του Σέρβου (τον οποίο επιθυμεί διακαώς η Λάτσιο), είναι ο 46χρονος Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, προπονητής του Σασουόλο από το 2012!

Σε αυτή τη περίπτωση «πακέτο» με τον Ιταλό τεχνικό θα πάει και ο 21 ετών επιθετικός της ομάδας της κεντρικής Ιταλίας, Ντομένικο Μπεράρντι.

Για τον ποδοσφαιριστή, μεταξύ της νυν ομάδας του και της Γιουβέντους, υπάρχει συμφωνία της τάξεως των 25 εκατ. ευρώ, αλλά χρειάζεται η σύμφωνη γνώμη του παίκτη για να προχωρήσει η μεταγραφή.

Άσχημα νέα για τον Νιάνγκ

Στη συνέντευξη τύπου, μετά την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από το Σασουόλο, ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς αναφέρθηκε ξεχωριστά στον Μ' Μπαγέ Γιανγκ λέγοντας χαρακτηριστικά πόσο πολύ έλειψε στον αγώνα της Κυριακής.

Μία απουσία στην οποία όπως φαίνεται όλοι θα πρέπει σιγά-σιγά να συνηθίζουν στους «ροσονέρι» ή τουλάχιστον να μάθουν να ζουν με αυτή.

Χθες το βράδυ ο Γάλλος πέταξε για το Άμστερνταμ όπου τον εξέτασε ο καθηγητής Φαν Ντικ.

Η διάγνωση «μαχαιριά». Για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στον αριστερό αστράγαλο ο 21χρονος επιθετικός χρειάζεται να χειρουργηθεί!

Η επέμβαση θα γίνει την Παρασκευή και εάν όλα πάνε καλά, στην καλύτερη περίπτωση, να μπορέσει να δώσει το «παρών» στον τελικό του κυπέλλου κόντρα στη Γιουβέντους που θα γίνει στις 21 Μαΐου στη Ρώμη. Νωρίτερα ούτε λόγος… *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: