Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Αταμάν: «Παναθηναϊκός και Εφές ήθελαν τον Ντόρσεϊ»


Αταμάν: «Παναθηναϊκός και Εφές ήθελαν τον Ντόρσεϊ»

Από την αρχή είχε ξεκαθαρίσει ο Τζόι Ντόρσεϊ πως ήθελε να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, όπως αποκάλυψε ο Εργκίν Αταμάν, ο οποίος δήλωσε πως ο Αμερικανός σέντερ είχε προτάσεις από Παναθηναϊκό και Εφές.

Προτάσεις από Παναθηναϊκό και Αναντολού Εφές είχε ο Τζόι Ντόρσεϊ, όπως αποκάλυψε ο Εργκίν Αταμάν, ο οποίος επίσης δήλωσε πως δεν πρόκειται να προχωρήσει η μεταγραφή του Αντρέα Μπαρνιάνι στη Γαλατασαράι.

«Η μεταγραφή του Μπαρνιάνι δεν προχώρησε αν και τα χρήματα που του προσφέραμε ήταν αυτά ακριβώς που μας ζήτησε. Μιλάμε με ένα όνομα-έκπληξη για τη θέση του σέντερ από την Τουρκία (σ.σ. λέγεται πως η Γαλατά πάει να πάρει τον Κεμ Μπιρτς της Ουσάκ Σπορτίφ). Η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες δύο με τρεις ημέρες», δήλωσε αρχικά ο Εργκίν Αταμάν στο «Radyospor» και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Τζόι Ντόρσεϊ:

«Δεν νομίζω πως έκανα κάποιο λάθος με τον Ντόρσεϊ, όταν αποκτήσαμε το καλοκαίρι. Προσπαθούσα κάθε μέρα να του μιλήσω και να του δώσω κίνητρο, αλλά με αγνοούσε. Άν ήθελα, δεν θα είχα επιτρέψει να προχωρήσει η μεταγραφή του. Τον ήθελε ο Παναθηναϊκός, η Αναντολού Εφές, αλλά μου είπε πως ήθελε να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα».

Για να καταλήξει: «Εάν η διοίκηση της ομάδας μου μειώσει το μπάτζετ και μου πει: “δεν περιμένουμε κάποια επιτυχία φέτος” τότε θα αποχωρήσω από τη Γαλατασαράι, όπως έκανα τότε που είχα φύγει από την Μπεσίκτας. Επίσης, εάν η διοίκηση του συλλόγου αποφασίσει να παραμελήσει το τμήμα μπάσκετ, τότε θα αποχωρήσω στο τέλος της σεζόν».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: