Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016

Καραπαπάς κατά Καμμένου!!


Καραπαπάς κατά Καμμένου

Με ανάρτησή του στο Facebook,ο υπεύθυνιος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός,Κ.Καραπαπάς, απάντησε στις αιχμές του Πάνου Καμμένου για τη στάση του Ολυμπιακού απέναντι στον Ιβάν Σαββίδη και τους Πόντιους.

Για σκοπιμότητα του Πάνου Καμμένου στο Tweet που έκανε κατά του Ολυμπιακού με αφορμή την επίθεση στον Ιβάν Σαββίδη, έκανε λόγο ο Κώστας Καραπαπάς. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ τόνισε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τον Ποντιακό Ελληνισμό και άφησε αιχμές και πάλι για τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ.

Επειδή ορισμένοι έχουν ξεφύγει και μιλούν για προσβολή του Ποντιακού Ελληνισμού απο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ να ξεκαθαρίσουμε μια και καλή τα εξής:

1. Η μητέρα του Προέδρου μας Βαγγέλη Μαρινάκη έλκει την καταγωγή της απο τον Πόντο και απο μια απο τις σπουδαιότερες οικογένειες, την οικογένεια Υψηλάντη της οποίας την προσφορά στο Ελληνικό Έθνος γνωρίζουν οι πάντες! Είναι μια οικογένεια απο τα Ύψηλα της Τραπεζούντας, έχει ιστορία απο το 10ο αιώνα και πέρα απο τους Υψηλάντηδες της Φιλικής Εταιρείας, με την ασύγκριτη προσφορά στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα, έδωσε στον ελληνισμό σπουδαίους Έλληνες!

Σε όλη του τη ζωή ο κ. Μαρινάκης τιμούσε τον Ποντιακό Ελληνισμό και τους υπερήφανους Έλληνες του Πόντου!
Και ακόμα και σήμερα ο Πειραιάς τιμά τον Ποντιακό Ελληνισμό με ενέργειες που αποτελούν πρωτοβουλίες του Προέδρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που είναι και πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος της πόλης του Πειραιά.

2. Ο Ποντιακός Ελληνισμός δεν είναι "φέουδο" κάποιων που αυτοχρίζονται ως "ηγέτες" των Ποντίων.

3. Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τοπίο εκμετάλλευσης πολιτικών όπως ο κ. Καμμένος του οποίου η σχέση με τον Δ. Μελισσανίδη KAI τον Ιβάν Σαββίδη είναι γνωστή σε όποιον μιλάει Ποντιακά ή Ελληνικά.

Θυμόμαστε όλοι τις "προσπάθειες" του να πείσει την κ. Μαρούπα να ψηφίσει στην ΕΕΑ υπέρ Μελισσανίδη! Ας στήσει κάποιο φαιδρό σόου στα στρατόπεδα που το παίζει "στρατιώτης" και ας αφήσει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Είναι πολύ μικρός για να διαχειριστεί τέτοιο μέγεθος.

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: